Szerintetek ez miatt beteges lennék?
Figyelt kérdés
Az elkövetkező hónapokban szeretnénk belevágni a babaprojektbe én viszont már most tudnék venni néhány uniszex babaruhát legszívesebben, főleg ami akciós...:D csak hát itt van az hogy mi van ha nem is lesz gyerekünk. Viszont odatudnám ajándékozni másnak. De annyira eltudna kapni a láz hogy babaruhákat vegyek...:D2019. máj. 27. 19:40
11/15 anonim válasza:
Igen eléggé furcsa....majd akkor vásárolj ha már baba van a szíved alatt.
12/15 anonim válasza:
A tavaly terhes lettem, ugy ereztem, kisfiu lesz, vettem egy pici zold zoknit :) A baba nem maradt velunk sajnos. Aztan talaltam turiban egyvterhesnadragot par fillerert es megvettem, pedig meg csak nem is probalkoztunk ujra. Most 8 hetes vagyok es mar szoritanak a farmerjeim, jol tettem, hogy akkor megvettem azt, mert most nem talalok.sehol terhesnacikat
13/15 anonim válasza:
Semmi ilyesmit nem vennék előre.Erről csak az jut eszembe,amikor egyik ismerősöm mutogatta boldogan az ulrahangos képet,ezt vettem,meg azt vettem,aztán 5 hónapos terhesen kiderült hogy el kell venni a gyereket bizonyos okok miatt.
14/15 A kérdező kommentje:
És akkor akik végigposztolják az egész terhességüket kezdve hogy a 12. heti ultrahangot kiposztolják?
2019. máj. 28. 18:38
15/15 piroska és a farkas válasza:
A posztolàssal sosem értettem egyet. Egy uh kép szàmomra személyes, bensőséges, azoknak mutatom meg, akik valóban hozzàm közeliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!