Tényleg beteges lennék?
Tavaly május óta csinálom azt amit most csinálok. Akkor 56 kiló voltam , most 46 vagyok de még igyis dagadtnak látom magam . Utálom a testemet . Régebben vagdostam is magam miatta , amire nem vagyok büszke , de már nem teszem. Van hogy két napig nem eszek és iszok semmit és utána örömmel látom hogy kevesebbet mutat a mérleg. Viszont ha eszek , akkor is egy nap csak egyszer eszek , általában valami gyümölcsöt. Inni is csak szigorúan vizet iszok .
Az iskolába volt olyan alkalom hogy az egyik osztálytársam addig unszolt míg nem ettem a sütijéből, de utána nagyon rosszul éreztem magam és sírva fakadtam.
Szerintük ez nem Normális. Tényleg így van ?
Mert rohadt könnyű vagy, és nem táplálkozol rendesen.
46 kilóval csont és bőr vagy.
Tedd fel magadnak a kérdést: szerinted normális?
Menstruációd rendben van? Hányszor pisilsz egy nap? (Az egészséges napi minimum 5x).
Szerintem normális hogy figyelek az alakomra.
Öhm ami azt illeti elég sokat szokott késni , de erre sose szoktam figyelmet forditani.
És nem szoktam surunk mosdoba járni . Egy nap kétszer talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!