Tényleg beteges lennék?
Tavaly május óta csinálom azt amit most csinálok. Akkor 56 kiló voltam , most 46 vagyok de még igyis dagadtnak látom magam . Utálom a testemet . Régebben vagdostam is magam miatta , amire nem vagyok büszke , de már nem teszem. Van hogy két napig nem eszek és iszok semmit és utána örömmel látom hogy kevesebbet mutat a mérleg. Viszont ha eszek , akkor is egy nap csak egyszer eszek , általában valami gyümölcsöt. Inni is csak szigorúan vizet iszok .
Az iskolába volt olyan alkalom hogy az egyik osztálytársam addig unszolt míg nem ettem a sütijéből, de utána nagyon rosszul éreztem magam és sírva fakadtam.
Szerintük ez nem Normális. Tényleg így van ?
A testtömegindexed egy kalkulátor szerint: 18
A megjegyzés az index mellé:
Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sõt magasabb, mint a normál testtömeg-indexû embereké. A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz.
A leírtak alapján a közeljövöben súlyos egészségügyi problémáid lehetnek. A szervezetnek a normális müködéshez minden nap szüksége van energiára, fehérjére, szénhidrátra, zsírra, vitaminokra, ásványi anyagokra, rostokra, stb. Te a normálisnak töredékét viszed be, valamiböl semmit. Mivel a fehérje bevitel is nulla, az izmaid nagy részét már elvesztetted, nem kap megfelelö mennyiségü calciumot a csontod, stb. Az immunrendszeres valószínüleg a padlón.
Értem, hogy nem akarsz kövér lenni, Te szép akarsz lenni, de a vékony nö nem egyenlö a szép növel.
Belinkelek két képet. szerinted melyik szebb?
1. kép: [link]
2. kép: [link]
Szerintem az elsö nem szép, ez az egészségtelenül vékony. Erre tartasz Te is.
A második roppant vozó és nöies. Ha Te is inkább ilyen szeretnél lenni, akkor ne koplalj, táplálkozz egészségesen és sportolj! A közérzeted is jobb lesz, el fogod tudni fogadni Magad és az egészséged is rendben lesz.
sok sikert!
Szerintem az első szebb . Szép vékony
A második olyan mint egy fiú
Az elsö csont és bör. Semmi nöies nincs benne. De ha így látod, akkor sem megoldás a koplalás,mert az egészséged kárára fog menni. A koplalás arra jó, hogy elveszítsd az izomzatod döntö részét, amitöl szép formája van egy testnek. Megmarad a zsír és a bör.
Te megérdezted a véleményünket, mi válaszoltunk, Te nem fogadod el. Többet sajnos nem tudok segíteni.
Sok sikert, üdv.
Először majdnem bevettem, de a kommenteket elolvasva...:D
Trooolllll :DD
1.: én nem vagyok anorexias, ezért is írtam ki a kérdést , hátha valaki segít értelmezni hogy a többiek akik körülöttem élnek miért látják így ..
2.: gondoltam mindenkinek van olyan magas az agyi szintje, hogy össze tudja azt rakni hogyha nem iszom , (minő meglepetés ) mosdoba se megyek, ugyanis én azt átlagban írtam . Hogy akor ha eszek és iszom . Kb akkor járok annyiszor modsóba.
Köszönöm azt a két -három " értelmes " választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!