Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg beteges lennék?

Tényleg beteges lennék?

Figyelt kérdés

Tavaly május óta csinálom azt amit most csinálok. Akkor 56 kiló voltam , most 46 vagyok de még igyis dagadtnak látom magam . Utálom a testemet . Régebben vagdostam is magam miatta , amire nem vagyok büszke , de már nem teszem. Van hogy két napig nem eszek és iszok semmit és utána örömmel látom hogy kevesebbet mutat a mérleg. Viszont ha eszek , akkor is egy nap csak egyszer eszek , általában valami gyümölcsöt. Inni is csak szigorúan vizet iszok .

Az iskolába volt olyan alkalom hogy az egyik osztálytársam addig unszolt míg nem ettem a sütijéből, de utána nagyon rosszul éreztem magam és sírva fakadtam.

Szerintük ez nem Normális. Tényleg így van ?

2015. nov. 14. 08:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A testtömegindexed egy kalkulátor szerint: 18

A megjegyzés az index mellé:

Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sõt magasabb, mint a normál testtömeg-indexû embereké. A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz.

2015. nov. 14. 08:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem valamit elírtál
2015. nov. 14. 08:57
 13/20 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján a közeljövöben súlyos egészségügyi problémáid lehetnek. A szervezetnek a normális müködéshez minden nap szüksége van energiára, fehérjére, szénhidrátra, zsírra, vitaminokra, ásványi anyagokra, rostokra, stb. Te a normálisnak töredékét viszed be, valamiböl semmit. Mivel a fehérje bevitel is nulla, az izmaid nagy részét már elvesztetted, nem kap megfelelö mennyiségü calciumot a csontod, stb. Az immunrendszeres valószínüleg a padlón.

Értem, hogy nem akarsz kövér lenni, Te szép akarsz lenni, de a vékony nö nem egyenlö a szép növel.

Belinkelek két képet. szerinted melyik szebb?

1. kép: [link]

2. kép: [link]

Szerintem az elsö nem szép, ez az egészségtelenül vékony. Erre tartasz Te is.

A második roppant vozó és nöies. Ha Te is inkább ilyen szeretnél lenni, akkor ne koplalj, táplálkozz egészségesen és sportolj! A közérzeted is jobb lesz, el fogod tudni fogadni Magad és az egészséged is rendben lesz.

sok sikert!

2015. nov. 14. 09:07
 14/20 A kérdező kommentje:

Szerintem az első szebb . Szép vékony

A második olyan mint egy fiú

2015. nov. 14. 09:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Az elsö csont és bör. Semmi nöies nincs benne. De ha így látod, akkor sem megoldás a koplalás,mert az egészséged kárára fog menni. A koplalás arra jó, hogy elveszítsd az izomzatod döntö részét, amitöl szép formája van egy testnek. Megmarad a zsír és a bör.

Te megérdezted a véleményünket, mi válaszoltunk, Te nem fogadod el. Többet sajnos nem tudok segíteni.

Sok sikert, üdv.

2015. nov. 14. 09:16
 16/20 anonim válasza:
Ez nagyon beteg.Sokszor nem jön meg és te nem fordítasz rá figyelmet???ha akkor sem tűnik fel hogy nem egészséges amit csinálsz amikor a saját tested kezd el ellenkezni ellene akkor mikor fog?
2015. nov. 14. 09:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Beteges vagy ,igen de nem nem csak beteges hanem nagyon buta is . Kezdj el inkább normálisan diétázni 1000-1200 kalória +1 óra mozgás minden nap . Én így fogytam nyáron le szintén 46 kilóra 63ról és 171cm vagyok szóval nállad valószínű hogy vékonyabb és most már napi 1800 kalóriával súlyt tartok lehet úgy is nagyon vékonynak lenni hogy nem koplalod hülyére magadat.
2015. nov. 14. 10:41
 18/20 Andizsuzsi ***** válasza:
Ez egy troll kérdés. Kérdező nem anorexiás, csak szórakozik, a válaszaiból egyértelműen látszik. (Ha 2 napig nem iszol és eszel, akkor 2 napig nem pisilsz. Rövid idő alattkórházban kötsz ki veseelégtelenséggel). Ne szórakozz!
2015. nov. 14. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Először majdnem bevettem, de a kommenteket elolvasva...:D

Trooolllll :DD

2015. nov. 14. 20:06
 20/20 A kérdező kommentje:

1.: én nem vagyok anorexias, ezért is írtam ki a kérdést , hátha valaki segít értelmezni hogy a többiek akik körülöttem élnek miért látják így ..

2.: gondoltam mindenkinek van olyan magas az agyi szintje, hogy össze tudja azt rakni hogyha nem iszom , (minő meglepetés ) mosdoba se megyek, ugyanis én azt átlagban írtam . Hogy akor ha eszek és iszom . Kb akkor járok annyiszor modsóba.

Köszönöm azt a két -három " értelmes " választ

2015. nov. 16. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!