Annyira beteges lennék? Miért?
Megvetem a szexualitást, és a szerelmet sem tartom nemes/magasrendű érzésnek.
Úgy vélem, csak meggátol és elbutít számos élethelyzetben.
Néha azon kapom magam, hogy az önkiherélésen fantáziálok. Meg akarok szabadulni minden alantas vágyakat keltő, testi tulajdonságomtól.
Számomra az lenne a legfontosabb, hogy szeretetben, egészségben, boldogságban éljek, viszont nincs szükségem semmi egyéb, perverz/szennyező tulajdonságra.
Igen, beteges.
Azzal semmi gond, hogy nem vágysz szerelemre, szexre.
De megvetni? Miért?
Az önkiherélés pedig egyértelműen beteges. Ezt nem hiszem, hogy magyarázni kéne. Vagy mégis vannak vágyaid? Miért gondolod őket rossznak? Semmi rossz nincs benne.
Nem kell a szexualitásnak élni. De a másik véglet sem jó, ha valaki ennyire megveti. A normális szexualitás egyáltalán nem perverzség.
Hmm véletlenül nem vagy valami vallás esetleg szekta hívője/tagja?!
Nyugodtan nyesd le a golyszlikat legalább nem örökíted tovább ezt a selejtes gondolkodásmódot.
Egy szóval sem mondtam, hogy valóban ki akarom herélni magamat.
...Csak valamiért úgy érzem, hogy beszennyezi a lelkem ez a világ... Tele van szexualitással...
Nem vagyok vallásos, még ha meg is van a "sajátos" hitem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!