Annyira beteges lennék? Miért?
Megvetem a szexualitást, és a szerelmet sem tartom nemes/magasrendű érzésnek.
Úgy vélem, csak meggátol és elbutít számos élethelyzetben.
Néha azon kapom magam, hogy az önkiherélésen fantáziálok. Meg akarok szabadulni minden alantas vágyakat keltő, testi tulajdonságomtól.
Számomra az lenne a legfontosabb, hogy szeretetben, egészségben, boldogságban éljek, viszont nincs szükségem semmi egyéb, perverz/szennyező tulajdonságra.
12:34
Köszönöm a megértést.
Nézd... én is azt mondom, hogy túl nagy fenék van kerítve a szexualitásnak, és számomra ez jóval kevésbé jelentős dolog, mint sok más embertársamnak, de hogy megvessek egy természetes biológiai folyamatot, ami nem mellékesen még rohadt jó érzés is, az azért kicsit már túlmutat a normális gondolkodás határán.
Eleve miért is kéne megvetni az egyik legtermészetesebb biológiai folyamatot? Ami nélkül egyikünk sem létezne?
A szerelem pedig a legcsodálatosabb érzés tud lenni. Engem például borzasztóan fel tud pörgetni és motiválni.
A "perverzió" és "szennyezés" szavak jelentéseit meg előbb ismerd meg, mielőtt teljes mértékben hibásan használod!
Háát van benn valami.
Ezt úgy is megoldhatod, ha megkeresed a párod, annyit vagy vele amennyi jólesik, lesz pár cuki gyereketek.
A világot tisztán látod családosan is csak az egy más szemszög.
Ha erős vagy élhetsz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!