Kb.5 hetes terhes vagyok, és elkaptam egy vírust, nagyon vacakul vagyok. Szörnyen fáj a torkom és köhögök. Mit ehetek/ihatok, ami segít hogy jobban legyek és nem árt a babának?
Figyelt kérdés
Cukorka, méz, tea, izlandi zuzmós forró ital, angised szopgatós tabletta meg vannak.2019. máj. 26. 09:35
1/2 anonim válasza:
Az összes Herbal Swiss Medical terméket eheted, ihatod. Van köztük szopogatós tabletta, köhögés elleni szirup, forró italpor. Én is ezeket használtam terhesség alatt és nagyon jók. Gyógyszertárban meg tudod venni mindegyiket.
2/2 anonim válasza:
Én mézes hársfateát ittam, meg gyömbért, és rengeteg fokhagymát, meg gyümölcsöt és zöldséget. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!