Mindennapi ingerszegény környezetnek van valamilyen hatása sikertelenségünkre?
Figyelt kérdés
Elég hülyén fogalmazott kérdés lett.
Lényeg hogy az én munkahelyem ilyen ingerszegény, szinte egész nap egyedül, ami ugye vezethet depresszióhoz.
Lehet ez is egy ok?
2010. júl. 7. 12:19
21/28 anonim válasza:
Lemaradt,hogy köszönöm a gratulációt! :)
22/28 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy félrenézték a peteérésedet?
Mert én is abba fáradtam bele, hogy hetente kétszer jártam peteérés vizsgálatra (UH-ra).Az uh-os dokik sose láttak semmit, de viszont a nő doki meg azt mondta, hogy mivel folyadékot láttak ezért volt pé. Csak azt nem értettem, hogy akkor az uh-n miért nem látták. A papíromon mindig ez volt nincs dom. tüsző.
2010. júl. 7. 18:49
23/28 anonim válasza:
Nekem rendesen 26-28 naponta jött meg,ezért mindig félidőben jártam hüvelyultrahangra.10-14.napon.Volt,hogy mondta ez túl kicsi ezért másnap mentem megint,vagy esetleg még harmadnap is.Ő mondta meg,hogy mikor legyünk együtt.Szinte minden hónapban elnézte a tüszőket.Általában azt mondta,hogy másnap menjek még vissza.És szinte mindig az lett a vége,hogy még aznap megrepedt a tüsző és lekéstük a megtermékenyítést.Borzasztóan haragudtam ezért és beleuntam a felesleges járkálásba.
24/28 anonim válasza:
Nekem mindig volt,sőt sokszor 2-3 is.És nekem azt mondták ha szabad folyadékot látnak akkor volt tüszőérésem.Még azon a napon is teherbe eshetsz!
25/28 A kérdező kommentje:
Akkor a lényeg a lényeg, hogy van pé-m, csak lekéssük? Létezik az, hogy másfél év alatt egyszer sem sikerült "elkapni"?
2010. júl. 7. 20:32
26/28 A kérdező kommentje:
Amúgy melyik városba jártál?
2010. júl. 7. 20:32
27/28 anonim válasza:
Én is azt hittem sokáig,hogy biztos nem jók a tüszők.És látod mégis összejött.Én Orosházára jártam.
28/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok a picihez. És köszi a biztatást.
2010. júl. 8. 08:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!