Mindennapi ingerszegény környezetnek van valamilyen hatása sikertelenségünkre?
Elég hülyén fogalmazott kérdés lett.
Lényeg hogy az én munkahelyem ilyen ingerszegény, szinte egész nap egyedül, ami ugye vezethet depresszióhoz.
Lehet ez is egy ok?
ugyanebben a helyzetben vagyok. kíváncsi lennék én is.
gyakorlatilag egész nap a gyakori-t olvasgatom :( itt az internet és mindig ide kalandozok. munka alig, de kirúgni nem fognak, mert kellek, hogy ha mégis lenne valami akkor startra készen álljak.
és igen, nekem is van olyan, hogy totál egyedül ülök az irodában, még csak a telefon se csörög. letelik a munkaidő, aztán haza.
nagyon rossz. váltani nem merem, mert babát szeretnénk. de egyre inkább gondolkodom, hogy még pár hónap és ha akkor se jön, akkor mégis elkezdek intenzíven keresni mást, mert ez nem állapot.
Te nem én vagy véletlen?
:)
Mintha magamat olvastam volna. Egyedül vagyok és tudom hogy kellek. Mellesleg ez az állapot sokszor idéz bennem olyan érzést, hogy nem értem az élet értelmét, lényegét.
Én már csak abban bízok, ha nem sokára párommal külön kültözünk, hátha a változás hoz valamit. Hátha sikerrel járnánk.
:)
én egyébként azzal vigasztalom magam, hogy ha egészségesek vagyunk, akkor csak nem lehet ez akadályozó tényező. hiszen még sokszor az elég züllött életet élő nőknek is összejön, vagy csak véletlenül becsúszik a baba.
biztos sikerülni fog nekünk is. csak a bizonytalanság a rossz, hogy vajon mikor?
ti mióta szeretnétek babát?
mi 3. hónapja próbálkozunk, de még egyszer sem volt a legjobb az időzítés. ez egy kicsit bosszant. most félig úgy vagyok, hogy várom, hogy megjöjjön, félig meg reménykedek. hiszen a remény hal meg utoljára.
Igen. Mikor!
Mi valószínű, hogy meg várjuk, hogy a lakás vásárlás végére járjunk, beköltözünk, várunk egy kicsit, aztán ha akkor sincs semmi akkor irány a doki. Nincs más választás.
Bár én is a mondó vagyok, hogy a pici tudja mikor kell jönni, de ez már nagyon hosszú így. Több mint egy éve már.
:( az tényleg hosszú idő.
reméljük úgy lesz, hogy a doki talál egy kézzel fogható és gyógyszerekkel egyszerűen orvosolható problémát és akkor pár hónap és te is kismama leszel :) (szerintem az a legrosszabb ilyenkor, ha nem tudnak mit mondani. egy csomó helyen olvasom, hogy nem jön a baba évekig, pedig az orvos szerint mindketten egészségesek)
Igen nem egyszerű. Egyszer már én is elmenetm, de fél év tudatlanság miatt abba hagytam. Ha tavaszig nem sikerül vissza fogok menni egy másik dokihoz is, hogy ő mit lát.
Mindenesetre neked drukkolok, hogy sikerüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!