Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindennapi ingerszegény...

Mindennapi ingerszegény környezetnek van valamilyen hatása sikertelenségünkre?

Figyelt kérdés

Elég hülyén fogalmazott kérdés lett.

Lényeg hogy az én munkahelyem ilyen ingerszegény, szinte egész nap egyedül, ami ugye vezethet depresszióhoz.

Lehet ez is egy ok?

2010. júl. 7. 12:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szia!Mi 6 évig próbálkoztunk.A párom 3 évig Írországban és Angliában dolgozott.2 x mentem ki hozzá,hátha a környezetváltozás sikert hozhat,de sajnos ott sem jött össze.Aztán amikor már teljesen feladtam és nem gondoltam rá teherbe estem :)

12 hetes vagyok és azt vallom azért jött össze,mert nem gondoltam rá,csak akkor voltunk együtt amikor jólesett.Nem kétnaponta,naponta,vagy páfrányos napokon.....stb

Kívánom,hogy minél hamarabb babások legyetek!Kitartást hozzá!!!!

2010. júl. 7. 13:22
 12/28 anonim ***** válasza:
ne haragudj, lehet, hogy én vagyok a zizi, de nem értem a 2. mondatod. szóval egyszer már elmentél orvoshoz, csak elküldött, nem vizsgált ki? vagy nem tudom, bocs, nem tudom, hogy értelmezzem
2010. júl. 7. 13:29
 13/28 A kérdező kommentje:

13:22

Köszönjük, mi is ebben reménykedünk, csak elég nehéz kiverni a fejemből, hogy lassan már csak ő hiányzik.

Neketek viszont tiszta szívből gratulálok és sok boldogságot nektek.

2010. júl. 7. 13:36
 14/28 A kérdező kommentje:

Dehogy nem küldött el, csak nem találtunk hibát. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy hanyagoljuk a dokikat egy időre. Főleg így, hogy belecsöppentünk egy lakásvásárlásba.

A ház vásárlás végére járunk, festés, vásárlás, minden ami kell, persze idővel, aztán megint el kell szánnom magam arra, hogy elmenjek egy dokihoz, h addig sem sikerül.

2010. júl. 7. 13:40
 15/28 anonim ***** válasza:

ha már így benne vagy a dolgokban, lenne egy kérdésem:

ha pl. most elmennénk mindketten, hogy vizsgáljanak ki, van-e valami gond, akkor megcsinálja a vizsgálatokat (sztk rendelőben)? vagy el fog küldeni, hogy még túl kevés ideje próbálkozunk (valahol azt olvastam, hogy 2 év után kezdenek el vizsgálni, vagy ez nem így van? )

2010. júl. 7. 13:43
 16/28 A kérdező kommentje:
Én egy évről tudok. Szerintem még várj vele ne kapkod el. 3 hónap még nem nagy idő. Nehogy azt mondja az orvos, hogy hát mit akar maga még itt. Várjatok nem kell elkapkodni. Ha ne adj Isten eltelne egy év, akkor kifognak teljesen vizsgálni. Ne izgulj sikerülni fog.
2010. júl. 7. 13:59
 17/28 anonim ***** válasza:
köszönöm. még most biztos nem mennénk, de lehet, hogy fél-háromnegyed év múlva már lehet, hogy megfontolnám. minél előbb, annál jobb. bár egy picit gondolom lehet csalni, biztos bemondásos alapon megy.
2010. júl. 7. 14:09
 18/28 A kérdező kommentje:

Hát igen.

Drukkolok nektek!!! Sik sikert.

2010. júl. 7. 14:14
 19/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm, kedves Tőled. és természetesen én is drukkolok nektek.

ha lesz valami jó hír, jelentkezz! :)

2010. júl. 7. 14:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Olvasom itt a beszélgetéseteket és azt szeretném hozzáfűzni,hogy 1 év után szokták a vizsgálatokat ajánlani.Én amikor elmentem akkor bejegyezték,hogy nem esek teherbe,de nem kaptam semmit csak hüvelyultrahangot csináltak ahol minden rendben volt.A doki azt mondta,hogy hivatalosan innen számolják az 1 évet.Én tisztára kiakadtam,hogy még egy évet várni kell.Ha tényleg nagyon aggódtok,hogy nem jön a baba akkor szerintem fél év után menjetek el kivizsgálásra.Annyira gyorsan fog telni az idő!Nehogy úgy járjatok mint mi.Egyszer csak azt vettem észre,hogy azt mondták meddő vagyok.:( Na ezt nem kívánom senkinek!!!Nekem nem volt fogadott orvosom,de annyira hanyagul bántak velem,hogy választottam egyet.Kb. 1 évig jártam hozzá amikor meguntam,hogy félrenézi a peteéréseket.Nem mentem többet és rá fél évre estem teherbe természetes úton.
2010. júl. 7. 17:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!