Kismamák, mit éreztek mikor émelyegtek?
Figyelt kérdés
Két hete történt egy kis baleset, a mensim után egy héttel.. Kb egy hete reggelente fura érzés van a gyomromban, mintha ideges lennék, pedig semmi okom rá. A félelemtől sem lehet, mert csak most derült ki hogy megtörtént a baleset, és már korábban is éreztem. Lehet ez az émelygés, vagy csak képzelődöm?
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 6. 19:50
1/6 anonim válasza:
Az émelygés olyan, mint egy enyhe hányinger, csak nem múlik el olyan hamar. Fura érzésed lehet, de az émelygés nem ilyen.
2/6 anonim válasza:
nekem konkrétan hányingerem volt, nem is kicsi.
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem olyan volt, hogy bármilyen kajára ránéztem, de volt úgy, hogy csak rágondoltam, és hányingerem lett. Reggel pedig már úgy ébredtem, hogy na most mindjárt hányok, de aztán nem. Ha émelyegsz, azt biztosan fogod tudni, és nem fogsz gondolkodni rajta, hogy "Ez vajon az lehet?". :-)
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Amúgy ez az érzés akkor kezdődött, amikor 6 hetes terhes voltam, és kb. a 10. hétig tartott. De minden nap... Üdv.
5/6 anonim válasza:
Nekem ételeknél, evés előtt olyan, mintha a gyomrom a nyelőcsövem végén lenne. Ha nem eszek és úgy émelygek, azt szédülés kíséri, olyan, mintha be lennék rúgva... :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. júl. 7. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!