Predicator Early?
Kérdező tanulj meg legalább értelmezni :)
(arra reagálok, hogy okosan leírtad a google-ös kereséseid után hogy 99,9%-ban NEM megbízható... Ez mi már?? Szerinted ha létezne egy terhességi teszt ami közel 100%osan ad hamis eredményt akkor az még forgalomban lenne, sőt mi több, az egyik legnépszerűbb, legsűrűbben használt tesztek között van számon tartva? :) Gondolkozz egy kicsit.)
"Predictor Early: Detects pregnancy up to 6 days before your missed period
(Over 99% accurate result, if a hCG level of 12.5mlU/ml or higher is present in a woman’s urine)"
Nem tudom értesz-e angolul azután hogy magyarul nem sikerült értelmezni, de azt írja hogy közel 99%-os pontosságú az eredmény ha a HCG szint a vizeletben elérni a 12.5mlU/ml mennyiséget.
Erről ennyit.
Azért mert nálad nem vált be (amit igazából miért is mondasz, hiszen pozitív lett te magad írtad, a halvány is pozitív, az hogy másik teszt erősebb lett az függ a teszt érzékenységétől is) még nem kell lebeszélni róla másokat!
Ja, sok nőnél nem reggel hanem délután magasabb a HCG koncentráció a vizeletben, ezért lehet hogy a délutáni pozitív majd a másnap reggeli negatív lett. (anno az én tesztem is erősebb volt délután mint reggel)
Ez engem is idegesit, mikor valaki nem tud irni.. Lásd:predictor helyett predicator.
Vagy hogy nem tud értelmezni egy mondatot.. Ez a teszt a legmegbizhatobb teszt itthon a Clear Blue mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!