Predicator Early tesztet használt mostanában valaki? Tapasztalat?
Kár volt elloni napközben. Nem rossz teszt.
Ha nagyon nem bírsz magaddal vegyél még egyet és csináld meg reggeli első pisivel.
Nekem 12. dpon ckearblue volt pozi, nem a digitális.
A drogáriás tesztek közül szerintem a legérzékenyebb a Facelle (annak ellenére, hogy 25-ös), több terhességemnél is az adta leghamarabb a legerősebb csíkot, és amikor a Facelle-en hamarabb kijött a nagyon erős tesztcsík, mint a kontrollcsík _délután_, másnap reggel a Predictor Early még csak ijesztően halvány pozitívat mutatott. Ha mások meg álpozitívakat tapasztaltak vele, akkor nem is ajánlom, hogy használd.
Legmegbízhatóbb szerintem az X-epil ebben a kategóriában, sosem volt szellemcsíkos, ha csak biokémiai terhességem volt, akkor reálisan halvány, és egyre halványuló volt a tesztcsíkja, tehát nem kergetett hiú ábrándokba, amikor viszont sikerült a terhességem, akkor szintén reális képet adott, mert egyre erősödött.
Nekem pozitivat mutatott ez a rossmanos :)
Es minden masfajta is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!