Predicator Early?
Figyelt kérdés
Sokat olvasok itt a Predicator Early nevű tesztről! Nos nem ajánlom senkinek sem.. Szombatra nem vártam, pénteken halvány pozitív lett, szombaton reggel negatív, ma más fajta teszt szép pozitív :) Aki gondolkodik, és latolgat hogy pozitív vagy negatív ne tegye :) Remélem másnak tudtam segíteni! :)2019. máj. 6. 13:19
2/14 A kérdező kommentje:
Számíts rá, hogy nem fogsz pontos eredményt kapni! Van egyébként nála is érzékenyebb.. Gyógyszertárban kapható 10-es! :)
2019. máj. 6. 13:22
4/14 anonim válasza:
Engem sose csapott be! Az, hogy neked nem jo, egyeni szoc problema. Semmi baj ezzel a fajta teszttel...
5/14 anonim válasza:
Igen azt tudom csak ma gondoltam ha mar a DMben vagyok veszek egyet. Meg nem tervezem megcsinalni csak par nap mulva
6/14 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod a véleményeket róla a googleba 99,9%ban nem ad pontos eredményt! Csupán segíteni szeretnék annak, akinek lehet! De köszönöm a véleményed, nyugodtan görgess tovább :) Hátha lesz más is, akibe bele tudsz kötni :)
2019. máj. 6. 13:42
7/14 anonim válasza:
12.dpo-n halvány pozitív lett, 14.dpo-n gyönyörűen erősödött.
Amikor nem voltam terhes full hómező volt mindig, egyáltalán nem volt még csak halvány vonal sem. Nekem bejött a teszt
8/14 anonim válasza:
Nekem sincs rossz tapasztalatom vele. 12.dpon halvány pozitív, onnantól nagyon szépen erősödött.
9/14 anonim válasza:
Nekem 3 terhesség is bejött vele nem várt elött 1 nappal. Csak sajnos ebből a 3 terhességből kettő, 7 es 10 hét közt megállt. Most viszont 15 hetesvagyok.
Szerintem nagyon jo teszt.
10/14 anonim válasza:
Utolso vagyok. Mikor n voltam terhes full hómező volt.
Legjobb teszt, sehol sem olvastam rola rosszat.
Nem tudom te mit hol olvastál..
De sajnos ez a te problémád.
Én ajánlom nektek akik megvették, nem fog hülyeséget mutatni. Az lehet hogy kifogsz egy hibás tesztet de nem rossz ez a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!