Predictor Early! Van 2. csík vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a nemvárt 2 napja görcsölök, de egyenlőre semmi! Predictor Early időn belül pozitív más fajta 10es érzékenységű időn belül pozitív! Predictor ma reggeli elsőből halványabb, de pozitív! Hihetek ezeknek?? :O Sajnos rengeteg rosszat olvastam a Predicatorról..#csík #van vagy nincs
2019. máj. 4. 09:22
1/21 anonim válasza:
Kép nélkül elég nehéz megmondani.
De ha minden teszt pozitív időn belül, akkor csak gratulálni tudok! :)
Boldog babavárást! :)
4/21 A kérdező kommentje:
Megpróbálok feltenni képet :)
2019. máj. 4. 09:43
5/21 anonim válasza:
Szia! Küldj be képet. Egyébként nekem a délutáni vizeletből végzett teszt mindig erősebb volt a reggeli elsőnél, emiatt tettem itt fel kérdést is és sokan voltak akiknek du. erősebb volt. Érdemes lenne 2 nap múlva megnézni hogy erősödik-e a csík.Én az intimed tesztet használtam erre a célra, mert 500 ft alatt van a 2 db-os és szerintem jó teszt. A predictorral egy napon már pozit mutatott.
6/21 anonim válasza:
Nekem a predictorral a délutáni tesztek mindig erősebbek voltak mint a reggeliek
7/21 A kérdező kommentje:
Csajok, ha minden igaz mindenkinek elküldtem privát üzenetben! Sajnos ide nem engedte feltölteni! Köszönöm, ha segítetek!
2019. máj. 4. 09:56
8/21 anonim válasza:
Muti! De szerintem hihetsz neki!!’
10/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Neked is elküldtem :)
Köszönöm, ment mindenkinek a zöld kéz!
2019. máj. 4. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!