One step zold vaterás teszten 4. napja nem erősödik a 2. csík. Predictor is kimutatná már?
Van itthon 2 predictor tesztem de addig amig a vateras nem erosodik,felek elhasznalni,nehogy ne mutasson semmit. Vagy a predictor erzekenyebb lehet?
Latszik,de eleg halvany,fele olyan erossegu sincs a vateras mint a kontroll.
Nem értem miért kell vaterás 100-as szirszart betárazni és lövögetni mintha nem lenne holnap....
ha késik a menzesz, lebattyogok a Rossmannba, veszek egy Facelle-t és elhasználom. Ezerszer több értelme van mint dpo-zgatni a no name tesztekkel mint eszeveszett, aztán ide töltögetni hogy "szerintetek??"
2-es élből vagy ekkora paraszt,vagy nem jutott krumpliföld? Bár mindkettő miatt sajnállak.
1-es,köszönöm.
Aaaa az a teszt egy szemétláda!
Predictor késes előtt 1 nappal szép 2 csíkos, ez a .... most, hogy elvileg ma léptem az 5. Hetbe, most méltóztatott normális csíkot produkálni, elvileg 15-os.
Ettől még a 25 os xepil is 1000* erosebb csíkos volt.
Predictor nyugodtan! Szorítok!
L/26
Erősebb a predictoron a 2.csík mint a kontroll :)
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!