Tévedhet a teszt?
Figyelt kérdés
Lehett kicsitt görcsölgettni a korai terheségben, nem jött meg de a teszt azt mutattja hogy nem vagyok terhess!2007. dec. 6. 17:03
1/4 anonim válasza:
Persze hogy tévedhet, csinálj még egyet pár nap múlva! Ha nem jön meg, attól még nem biztos a terhesség. Terhesen is lehetnek görcsök, meg menzesz előtt is. Várj, ha semmi nem történik, menj orvoshoz!
2/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy téved, de elég érzékenyek a mai tesztek. ennek ellenére jó pár baba rohangál már, akiket a teszt nem is mutatott ki.
Ha biztosra akarsz menni, akkor menj el vérvételre.
De a görcsölés lehet a menstruáció előjele is.
De a terhességé is. Ahogy nő a méhed, azt is érezheted enyhe görcsökkel.
3/4 anonim válasza:
Igen tévedhet!A hormon miatt nem pontos, legegyszerűbb felkeresni az orvost!
4/4 anonim válasza:
Igen tévedhet. Bár én menzesz előtt csináltam pár nappal, az kimutatta a terhességet, aztán pár nappal később meg már nem. De utána doki mondta, hogy terhes vagyok. Bár ikreket vártam és ez állítólag megzavarhatja a tesztet. Úgyhogy lehet te is ikreket vársz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!