A mellem nagyon érzékeny a hasam picit szúrkál stb. szerintetek mitől lehet? Esetleg lehet terheségre gyanakodni?
Figyelt kérdés
Nekem mikor megjön egyártalán nem szokott fájni és nem szokott érzékeny lenni a mellem
páromal ovukor együtt voltunk és nem védekeztünk mivel szeretnénk már pici babát holnap szeretnék tesztelni
2019. ápr. 24. 10:56
1/9 anonim válasza:
Attól hogy eddig még nem jelzett ez menzeszt, most lehet hogy azt jelzi.
Tesztelj ha késik.
2/9 A kérdező kommentje:
Őszintén vezetek a telefonomon naptárt womanlog a neve ez a naptárom szerint már 2.napja késik de én ugy számoltam hogy holnap kellene meg jönnie bár ez a naptár nálam még sose tévedett
2019. ápr. 24. 11:13
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg fog jönni, mivel ezek a mensi tünetei.
Ha tesztelni akarsz, akkor inkább a saját számolásod szerint.
Nekem is a korábbi naptáram minden hónapban már kiírta, hogy lehet, hogy terhes vagyok, pedig még meg sem kellett jönnie, csak 1-2 nap múlva :S
4/9 A kérdező kommentje:
hát köszönöm
de azért imádkozok hogy ne és a babuci jöjjön össze
nagyon reménykedem benne
2019. ápr. 24. 11:39
5/9 anonim válasza:
Ha most nem is, de majd máskor biztosan összejön.
6/9 A kérdező kommentje:
+iszonyuan fáradékony vagyok rengeteget tudok aludni
+ nagyon ingerlékeny vagyok
2019. ápr. 24. 12:58
7/9 A kérdező kommentje:
sajnos ma megjött :( halvány rozsaszines pirosas vérzésem van :(
2019. ápr. 26. 11:50
8/9 A kérdező kommentje:
a mellem továbbra is nagyon feszül és érzékeny és továbbra is nagyon fáradékony vagyok
2019. ápr. 26. 11:59
9/9 anonim válasza:
Tesztelj, mert pusztán tünetek alapján senki nem fogja neked megmondani, hogy terhes vagy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!