Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mellem nagyon érzékeny a...

A mellem nagyon érzékeny a hasam picit szúrkál stb. szerintetek mitől lehet? Esetleg lehet terheségre gyanakodni?

Figyelt kérdés

Nekem mikor megjön egyártalán nem szokott fájni és nem szokott érzékeny lenni a mellem

páromal ovukor együtt voltunk és nem védekeztünk mivel szeretnénk már pici babát holnap szeretnék tesztelni

2019. ápr. 24. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól hogy eddig még nem jelzett ez menzeszt, most lehet hogy azt jelzi.

Tesztelj ha késik.

2019. ápr. 24. 11:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Őszintén vezetek a telefonomon naptárt womanlog a neve ez a naptárom szerint már 2.napja késik de én ugy számoltam hogy holnap kellene meg jönnie bár ez a naptár nálam még sose tévedett
2019. ápr. 24. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fog jönni, mivel ezek a mensi tünetei.

Ha tesztelni akarsz, akkor inkább a saját számolásod szerint.

Nekem is a korábbi naptáram minden hónapban már kiírta, hogy lehet, hogy terhes vagyok, pedig még meg sem kellett jönnie, csak 1-2 nap múlva :S

2019. ápr. 24. 11:33
 4/9 A kérdező kommentje:

hát köszönöm

de azért imádkozok hogy ne és a babuci jöjjön össze

nagyon reménykedem benne

2019. ápr. 24. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha most nem is, de majd máskor biztosan összejön.
2019. ápr. 24. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:

+iszonyuan fáradékony vagyok rengeteget tudok aludni

+ nagyon ingerlékeny vagyok

2019. ápr. 24. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
sajnos ma megjött :( halvány rozsaszines pirosas vérzésem van :(
2019. ápr. 26. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:
a mellem továbbra is nagyon feszül és érzékeny és továbbra is nagyon fáradékony vagyok
2019. ápr. 26. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Tesztelj, mert pusztán tünetek alapján senki nem fogja neked megmondani, hogy terhes vagy e.
2019. ápr. 26. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!