Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom hogy tenyleg van e...

Gabriella47 kérdése:

Nem tudom hogy tenyleg van e ilyen? Azert kezdtem gyanakodni mert nemvart elott kb 10 nappal erzekeny kezdtem lenni szagokra

Figyelt kérdés
rengeteget jarok wcre es nagyon erzekenyek a melleim. Fura volt ez es ezert vettem tesztet de tudom hogy elsiettem lehetnek ilyen tuneteim a nemvart elott 10nappal? Es azota is tartanak a tuneteim.
2016. nov. 7. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetsz is ..,meg nem is..
2016. nov. 7. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Ha sikerült is, még be sem ágyazódott, így valós terhességgel összefüggő tüneteid sem lehetnek. A "tünetek" egy része a hormonokkal függ össze, a másik részét meg bőven lehet pszichésen is produkálni. Türelem és saját érdekedben lazíts egy kicsit, mert ha így folytatod pár nap és hány ingered lesz, még pár nap és hányni is fogsz, közben pedig még az sem biztos, hogy terhes vagy.
2016. nov. 7. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
A megtermékenyítö aktustól számított 10-14 nap múlva lehetnem tüneteid is, meg pozitív teszt is. Viszont az aktus történhet akár az (elözö) menzesz alatt is, vagy közvetlen utána - és ilyenkor a tünetek is elöbb jelentkeznek
2016. nov. 7. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
De negativat teszteltem par napja :) mindenkepp varjak meg par napot az ujraprobalassal igaz?:)
2016. nov. 7. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
2016. nov. 7. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg menszi elott 7 nappal nagyon érzékeny a mellem. De tesztelni csak akkor érdemes mikor meg kellene jönnie.
2016. nov. 7. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. nov. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!