Menstruáció előtt pár nappal lehet érezni valamit amiből lehet gyanakodni terhességre? Fontos!
Pontosan ugyanazt éreztem, mint menstruáció előtt. Egyetlen egy tünettel se lett több vagy kevesebb.
Egyértelműen azt hittem, hogy meg fog jönni.
Szia! Mensi előtt mennyivel vagy? Ha olyan 12. dpo körül és ennyire aggódsz csinálj egy tesztet, bár lehet még nem mutatja. Szerintem az X epil márka egész jó, Dm- ben 400 ft körül van a 2 darabos.
Egyébként nekem az lett anno gyanús, hogy nem volt semmilyen mensi tünetem. A mell érzékenysége, hasi húzódás az 5. hét környékén kezdődött. A magas hő az jó, a vizes illetve tojásfehérje szerű nyák menzeszre utaló jel lehet, a krémes utalhat terhességre. De ugye semmi sem 100 %.
Nem, sajnos nem lehet megkülönböztetni a pms tüneteket a terhességitől. Kétszer estem már teherbe, semmi nem volt más, mint más ciklusokban, pedig volt stimulált ciklus is, tehát nem mondhatom, hogy nem figyeltem magam.
Egyébként ne aggódj, ha hozzá vagy szokva a terheléshez, semmi baja nem lesz tőle a babának attól, hogy nem tudsz róla a vérzsékimaradás előtt.
nekem semmi nem volt és még meg is jött ...
igaz kevesebb volt mint szokott lenni
simán 10-12 hetes voltam mire leesett a dolog
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!