Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt egy nappal...

Menstruáció előtt egy nappal barnázás?

Figyelt kérdés

Tegnap estétől rengeteg fehér folyásom volt, áttetsző. Ez reggel is így volt, majd éreztem, hogy vmi több jött, elmentem wc-re, és egy barna folt volt a bugyimon. Az előbb megnéztem megint, azóta semmi. Pedig érzem az alhasamnál, hogy meg fog jönni, bár most olyan enyhébb érzés.

Lehetséges, hogy csak nehezebben indul be most a menzeszem? Nekem még nem volt így. Ha barnáztam is, akkor pont azon a napon és később már élénk piros volt.

Figyelni szoktam a peteérésem meg a ciklusom, de novemberben ez elmaradt, mert elég stresszes volt minden, másra koncentráltam.

Köszi aki válaszol!

2015. dec. 2. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet a stressz miatt maradt el de azert ma egy teszt nem artana ha vedekezes nelkul voltal egyutt valakivel. :)
2015. dec. 2. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. dec. 2. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én eseten: mensi esedékesség napján barnázás volt, aztán másnap is...gondoltam majd harmadnap beindul...de nem. Továbbra is barnázás volt.

Én teszteltem 3 nap után. Pozi lett... barnázás elmúlt. A teszt továbbra is pozitív volt...

szóval egy teszt lehet nem ártana....

(Nekem sajnos nem maradt meg a baba)

2015. dec. 2. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megfog jönni. Legalábbis nekem mindeb 2.hónapban így indul a memzeszem,másnapra pedig meg is jön.
2015. dec. 2. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:
3. nap du. elmúlt, nem volt sok, és sötétebb volt mint szokott lenni, barnás árnyalattal. 3.nap szinte már csak barna volt. Ma meg már semmi. 4-5 napig szokott tartani.
2015. dec. 5. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!