Menstruáció előtt egy nappal barnázás?
Tegnap estétől rengeteg fehér folyásom volt, áttetsző. Ez reggel is így volt, majd éreztem, hogy vmi több jött, elmentem wc-re, és egy barna folt volt a bugyimon. Az előbb megnéztem megint, azóta semmi. Pedig érzem az alhasamnál, hogy meg fog jönni, bár most olyan enyhébb érzés.
Lehetséges, hogy csak nehezebben indul be most a menzeszem? Nekem még nem volt így. Ha barnáztam is, akkor pont azon a napon és később már élénk piros volt.
Figyelni szoktam a peteérésem meg a ciklusom, de novemberben ez elmaradt, mert elég stresszes volt minden, másra koncentráltam.
Köszi aki válaszol!
Az én eseten: mensi esedékesség napján barnázás volt, aztán másnap is...gondoltam majd harmadnap beindul...de nem. Továbbra is barnázás volt.
Én teszteltem 3 nap után. Pozi lett... barnázás elmúlt. A teszt továbbra is pozitív volt...
szóval egy teszt lehet nem ártana....
(Nekem sajnos nem maradt meg a baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!