Barnazas utan 10 nappal jelentkeznek mar a kezdetleges terhessegi tunetek? Kb milyen tunetek lehetnek?
Figyelt kérdés
Mi mast jelenthet meg a barnazas?2015. okt. 19. 21:04
1/4 anonim válasza:
10-ből 8-szor progeszteronhiányt jelez, ha több nappal az esedékes mensi előtt van. Közvetlenül mensit megelőzően egyszerűen az új ciklus kezdődik így. Ciklus közben jelezhet egyéb hormonális problémát, szex után jelentkezve méhszájsebet.
Ha a barnázás beágyazódás miatt van, akkor utána 10 nappal már késik a vérzés és pozitív a teszt. Egyéb tünetekek nem lényegesek, mert nem kötelezőek a terhességhez.
2/4 A kérdező kommentje:
nos 10 napja barnaztam, holnapra varom hogy megjojjon, es 1 hete teszteltem, ami negativ lett. Rendszeresen elek nemi eletet amugy
2015. okt. 19. 21:32
3/4 anonim válasza:
Szerintem várj pár napot - elsősorban dőljön el az, hogy megjön-e és ha nem, teszt újra.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha ma enyhen gorcsolt a hasam, azt jelenti hogy meg fog jonni?
2015. okt. 20. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!