Mesi elott 10 nappal koldok alatti hasszurka es barnazas? Meg sose barnaztam!
Sziasztok!
Először is szeretném leírni hogy nem vagyok egy "mániákus" ... Tehát próbálkoztunk a babával, nem tesztelgettem még a nem várt napján sem... ha megjött megjött 2 hónapig szedtem Clostilbegyt de sajnos a létező "összes" mellékhatás kijött rajtam .. így 1,5 hónapja nem is szedtem, mivel a doki semmilyen ultrahangra nem hívott vissza .. (Egyenlőre úgy döntöttünk várunk a babával, neki állunk építkezni, én pedig komolyan kutyázok, és méhészkedünk is, mellette még külföldön dolgozunk)
Korábbi peteérésem szokott lenni (egyszer már voltam terhes, véletlen baba volt nem számítottunk rá , még úgy volt a párom hogy "hiszen most voltál beteg, mi baj lehet" ... Nem volt baj hogy megtörtént , nagyon örültünk neki de nem maradt ,elhagyott minket 11 hetesen.
Most 08.02.-án kezdődött (a rendes vérzésem, 5.-én még csip-csepp és ennyi) 12.-e körül megvolt a tojásfehérje folyásom , a szokásos szurka, amikor 1 napig minden lépés fáj ... És tegnap (10 nappal mensi előtt) nagyon pontos 28 as ciklusaim vannak, és voltak mindig is .. Nos tegnap óta a köldökömmel egy vonalban lefele 5-6 cm re apró kis hasszurkáim vannak (ott sose szúrt még) és tegnap pisi után volt egy kis barnás maszat a wc papíron, azóta se híre se hamva ... Had jelezzem én soha még igen az elején sem tapasztaltam soha barna maszatolást ... Szal' volt már valakinek hasonló? Persze örülnénk a babának is , bár most össze zavarna mindent , de viszont jobban félek hogy cisztám van, elmenjek Dokihoz vagy megvárjam hogy megjön e, vagy sem. Köszi a válaszokat és bocsi hogy ilyen hosszu lett :) Szep estet :)
Szia! Ezt sajnos nem nagyon lehet így megmondani, hogy mitől lehetett! De szerintem inkább reménykedj a babában, minthogy ilyenekkel foglalkozz, hogy ciszta vanm-e... Időben lehetett beágyazódásos vérzés, szóval megvan az esély.
Orvoshoz szerintem nem érdemes menni, mert szerintem úgyis azt mondaná, hogy várd meg, hogy megjön-e, aztán menj vissza. Szóval szerintem ha nem jön meg, akkor olyn 3-4 hét múlva menj, ha viszont megjön, akkor ahogy gondolod! Vagy mész a menzesz után, vagy vársz még egy-két ciklust.
Viszont a korai peteérést nem értem... Ha 12-13-án volt a peteérésed, akkor hogy lehettél tegnap 10 nappal a menzesz előtt? Értem, hogy hamar szokott lenni az ovu, de ez így most azt jelentené, hogy 18 napos a luteális fázisod, ami - én úgy tudom - szinte lehetetlen.
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond, és inkább baba legyen.
Koszi a valaszod.
En sem tudom,de mindig mensi elmultaval (1het ) es jon a hasszurkam,a tojasfeherje nyakom es utana semmi.
A barnazast sem ertettem
Lehet a hormonjaim jatszanak velem. Majd kiderul a honap vegen :) Vagyis a het vegen. Koszi neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!