Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van az ötödik mestruacios...

Sintia Matyas kérdése:

Ma van az ötödik mestruacios napom mostanáig alig egy két csepp volt ma pedig már több, lehet terhesegre utaló jel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sok helyen utána olvastam de nem vagyok benne bisztos hogy terhes vagyok, habár jobb lenne ha nem lennek az! Tudom hogy elég hülyén hangzik és fogjátok mondani hogy vegyek terhességi tesztet vagy menjek nőgyógyászhoz de azt nem tehetem meg , nem szeretném ha megtudnak a szüleim mivel csak 16 eves vagyok még! Valaki tudna segíteni néhány tanacsal?
2018. júl. 30. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Erre pedig egyedül a terhességi teszt ad választ. Miközben megveszed, dobj a kosárba egy helyesírási szótárt is, mert siralmas az írásképet 16 éves létedre.
2018. júl. 30. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen egyedül is elmehetsz a nőgyógyászatra, nem fog senki szólni a szüleidnek. Mondjuk egy tesztet venni azért nem ártana, ezt is simán megveheted 16 évesen is.
2018. júl. 30. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze mikor a fax járt benned, nem mondtad, hogy "ne,ne, még csak 16 éves vagyok!"...
2018. júl. 30. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Terhességi tesztet vehetsz bármelyik drogériában is(dm, rossmann, stb.). Bemész, kiválasztod, leveszed a polcról, ráteszed a pultra, kifizeted, elteszed. Ugyanolyan, mint tusfürdőt vagy óvszert venni. (Ha azért kell most paráznod, mert ez utóbbit sem mertétek, ajánlom a bátorsággyűjtést.) Szerintem gyógyszertárban is lehet kapni, ha az szimpatikusabb.

Otthon olyan helyen tartod, ahol nem turkálnak a szüleid, majd másnap reggel a wc-ben elvégzed az utasításoknak megfelelően (kb. 2 perc), utána pedig eredménytől függően vagy tovább gyűjtöd a bátorságod, vagy papírba csomagolva kidobod a nagy kukátokba a tesztet. Ha negatív nem fogja senki sem megtudni.

A nőgyógyászat sem nagy kunszt, lakhelytől függően néhány órás művelet (nálunk minimum egy órát mindig kell várni, a vizsgálat nem hiszem, hogy negyed óránál több).

Inkognitóablakban keress rá a hozzátok legközelebbi nőgyógyászat orvosaira, nézd ki a legszimpatikusabbat, majd menj oda rendelési időben. Amikor behív megkérdezi miért jöttél, te szépen elmondod, hogy (védekezés nélkül, vagy elrontott védekezéssel szexeltetek, és) terhesség gyanúja áll fent. Erre ő mondani fog valamit, és a többi az utasításai szerint zajlik. Legrosszabb esetben leszid egy kicsit, de egyébként a lényegre fog koncentrálni.

Viszont szerintem tényleg jobb először megvenni a tesztet, mert sokkal gyorsabb, egyszerűbb, és még menstruáltál is egyébként.

2018. júl. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!