Milyen hamar jelentkezhetnek az első terheségre utalható jelek?
Még semmilyen tüneted nincs, ami a terhességgel összefüggésbe hozható. Bármit érzel, ha terhes is vagy, azt nem a terhesség miatt érzed.
Nálam az első tünet a menzesz elmaradása volt és erős mellfájdalom, mellérzékenység. A tipikus terhességi tünetek, mint hányinger, hányás, gyengeség azok csak a 7. hét környékén jelentkeztek.
Köszönöm!
Apróbb tünetekre gondoltam nem egészen hányásra.
Pl a kisfiammal 3éve az biztos hogy az első amire felfigyeltem mensi előtt két nappal a gyorsult szívdobogás volt, mintha duplázott volna ,szakaszosan.
Most pl megkíbánok egy ételt de mire enni tudnék semmo sem kell, fáj a fejem, ás olyan minrha dolyamatosan izgulnék valami miatt. De azért tíl kprainak os találom ezeket terhességre fogni, ezért kérdeztem.
5-6 hetes kortol mert addigra lesz olyan szintu a hcg hogy megerezd.
Elotte minden mas bebeszeles, en sikertelen honapokban menstruacio elott mindig "eszrevettem" magamon uj tunetet, aztan amikor terhes lettem valoban (tobbszor is :)), 6 hetesen kezdodott minden valodi tunet.
Nekem a 9 hónap alatt egyszer sem voltak jeleim :D
Egy gyermekes vagyok így nem tudom mikor jelentkeznek először, de az is lehet, hogy ezúttal könnyű baba várásod lesz.
Mondják hogy a fiúkkal egyszerűbb, én a fiammal ezt alá tudom írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!