A terhesség első halvány tünetei mikor jelentkezhetnek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az émejgés, étvágytalanság, hányás, szédülés, ájulás stb.
Nekem vasárnap volt pete érésem, és reggel együtt is voltunk. Mikorra várhatom a tüneteket?
2012. márc. 14. 08:16
1/6 anonim válasza:
Én most 5+5 vagyok és semmi tünetem, csak a pisilés. Ez teljesen egyénfüggő. Nekem a 7. hétig semmilyen tünetem nem volt az első kettővel sem, de van aki már a + teszt előtt hányni szokott.
2/6 anonim válasza:
Én a pozitív teszt napján hánytam először.
31 hetes kismama
3/6 anonim válasza:
Majd ha terhes leszek akkor.
A peteérés+szex még semmire nem biztosíték, sőt!
4/6 anonim válasza:
A nemvárt körül éreztem annyit,hogy többet kell pisilnem.
Na itt nekem meg is állt az összes tünet!:)
5/6 anonim válasza:
en a 6. heten kezdtem emelyegni onnantol nem birtam mar kavet sem inni. addig semmi tunetem nem volt csak a menstruacio kimaradasa na meg a megjon erzes. ami neha most is van.
6/6 anonim válasza:
a 6 héttől iszonyat rosszul voltam. Addig egyáltalán nem éreztem magam terhesnek.
Ne keresd magadon a tüneteket, mert sajnos annál rosszabb lesz a dolog. Sajnos saját tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!