Nektek mi volt a terhesség első jelei, mikor jellentkeztek, és meddig próbálkoztattok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 17:41
1/12 anonim válasza:
Én a cicimen vettem észre:megduzzadtak és eresek voltak (de nagyon durván)illetve érzékenyebb is lett.Nekem az émelygés+rosszullét teljesen kimaradt.
2/12 anonim válasza:
Ja,és nekünk gyakorlatilag olyan pikk-pakk összejött,hogy még fel sem fogtuk.Előtte beszéltük meg pont,hogy akkor abbahagyom a gyógyszert és nekiállunk próbálkozni.Hát kb. fél hónap sem volt. :)
3/12 anonim válasza:
Nekem úgy szúrt-fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, de egy hétig semmi. Utánanéztem neten, hogy mitől lehet, és kiderült. Nem terveztük, egyetlen alkalommal csúszott be, de nem bántuk meg, nagyon szeretjük a kispicurt.
4/12 anonim válasza:
Első hónapban mindketten vírusfertőzéssel lázasan feküdtünk otthon, semmi nem lett belőle. Második hónapban tanfolyamra jártam, napi másfél doboz cigit szívtam az idegtől, és mivel költözködtünk az ötödik emeletre cipeltem súlyos csomagokat, lift nuku. Na mondom, most se lesz semmi. Azóta se jött meg! Hat hónapja már. Amúgy a terhességnek négy hétig semmilyen tünetei sincsenek, és ha kiszámolod peteéréstől, közte kell legyen egy menzesz. Tehát először a menzesz kimaradásából tudod meg. Rá két-három hétre már fejjel hánytam a wcbe.
5/12 anonim válasza:
Mi megbeszéltük, hogy gyerek. 1 hónap alatt teherbe estem. És nem bírtam dohányozni, akkor tudtam, hogy terhes vagyok.
6/12 anonim válasza:
Nekünk vélelenül jött össze, vagyis menstruációt követő első nap, amiről már sokhelyen hallottam, hogy gyakorlatilag kizárt akkor teherbeesni:) Azóta már rájöttem az itteni olvasgatásból hogy nekem akkortájt van minden hónapban a peteérésem. Semmi tünetem nem volt egyszerűen azt éreztem én terhes vagyok tesztet kell vennem, bementem a dm-be és ki akaratam fordulni, hogy hülye vagyok nem lehetek terhes erre elémtoltak egy kosárnyi tesztet akkor pakolták ki:) Jelnek vettem, pozitív is lett:)
7/12 anonim válasza:
Mindkétszer azonnal sikerült és a megérzésen kívül nem volt más jel. De igen gyorsan követték a tünetek: nekem ötödik héten mindig bejön az aszthmám, meg akarok fulladni. (Jó, mi?) Aztán persze nyomtalanul eltűnik... és marad az émelygés.
8/12 anonim válasza:
nálunk is ugy néz ki, hogy egyböl összejött... nálam émelygés jelentkezett, és kimaradt a menszi
9/12 anonim válasza:
Szia!
Nekünk majdnem 2 évet kellett várni mire öszejött. Tünetek: meg fog jönni érzés, néha szédülés és a hőm nem esett le. Majd az 5-6 hétben enyhe rosszullét (hányás nélkül) és sokáig elhúzódó rossz közérzet(de ez lehet a tél miatt is).
Üdv: 16 hkm
10/12 A kérdező kommentje:
nekem 1 hete enyhe hányingerem van és már 5 napja késik
2012. febr. 2. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!