Ha teherbe estem akkor az első héten vagy az első hét után jelentkezhetnek már tünetek? Ha igen akkor milyenek? Normális válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:24
2/14 A kérdező kommentje:
hát az ovuláció utáni első héten
2011. dec. 28. 12:26
3/14 anonim válasza:
én i ugyan így vagyok de ha a peteérés utáni hétre gondolsz akkor nem,nincsenek tünetek, majd csak a beéágyazódás után ami a nem várt körül van
4/14 anonim válasza:
Én azonnal megéreztem,pont most írtam le egy előző válaszolásban.
Mit éreztem?
Émelygés,meg amikor nyújtózkodtam egy nagy gombócot éreztem a méhemben :D esküszöm!!! De a legbiztosabb jel az volt,hogy tusolásnál észrevettem,hogy a vízsugár ha hozzért a mellbimbómhoz szabályosan fájt! Ekkor lehettem 2-3napos kismama!
5/14 anonim válasza:
Nekem az első tünet a menzesz kimaradása volt, gondolom, két héttel a peteérés után, de az akkori naponta történő nemi életünk alapján nem tudom, melyik nap jött össze, csak valószínűnek tartom, hogy félidőben, akkor voltak pé-tüneteim. Az egyéb tünetek, úgymint hányinger, ilyesmi, csak a 6-7 héten lettek.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)...hát remélem h nem vagyok terhes...mert holnap lesz 1 hete h lefeküdtem barátommal..és lehet h teherbe estem..:S
2011. dec. 28. 12:30
7/14 anonim válasza:
Figyelj, akkor kb egy hét múlva tesztelj!
8/14 anonim válasza:
Én tegnap teszteltem nemvárt előtt pozitívat...Holnap kellene nem megjönnie... Reéljük a legjobbakat...nekem semmi tünetem,de már volt egy terhességem ott a 6-7 héttől volt reggeli-esti hányinger,addig semmi! 1hét múlva tesztelj,akkor már tutira tudod,h terhes vagy-e...,ha nem jön meg addig persze.
9/14 A kérdező kommentje:
holnap lesz 1 hete h lefeküdtem a pasimmal..es 30-án kellene megjönnie...és akk most mikor teszteljek?? várjak még 1 hetet?
2011. dec. 28. 14:44
10/14 anonim válasza:
Igen, aktus után kb 2 héttel lesz annyi HCG, amit a tesz ki tud mutatni. Tesztelhetsz hamarabb is, de nem tuti, hogy a negatív valóban negatív ilyenkor. Azaz lehet, hogy negatívnak jön ki, és mégis ott a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!