Ha teherbe estem akkor az első héten vagy az első hét után jelentkezhetnek már tünetek? Ha igen akkor milyenek? Normális válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:24
11/14 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem,hogy nem lessz semmi!! ...
2011. dec. 28. 15:02
12/14 anonim válasza:
a tünetek a hcg okozza ami a beágyazódás után kb. 1 héttel kezd termelődni (beágyazódás után).
az aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt, mert ekkora már van annyi hormon a szervezetedben, épp ezért kb. ekkor jöhetnek az első tünetek! :)
nekem a nemvárt előtti nap érzékeny lett a mellem, másnap teszteltem és erős pozitív lett a teszt. hozzátenném, nekem más tünetem nem is volt!
13/14 anonim válasza:
Ha terhes vagy nem fog megjönni...de 1 hét múlva tesztelj,ha nem jön meg...
14/14 anonim válasza:
Engem a doki 1 hetesen már látott... Nem tudom hogyan de látott uh-n.. Anyum azért ment el mert rosszul lett szilveszterkor a pezsitől. S kb20-án lettem.szept.16án születettem meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!