Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha teherbe estem akkor az...

Ha teherbe estem akkor az első héten vagy az első hét után jelentkezhetnek már tünetek? Ha igen akkor milyenek? Normális válaszokat kérek!

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem,hogy nem lessz semmi!! ...
2011. dec. 28. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:

a tünetek a hcg okozza ami a beágyazódás után kb. 1 héttel kezd termelődni (beágyazódás után).

az aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt, mert ekkora már van annyi hormon a szervezetedben, épp ezért kb. ekkor jöhetnek az első tünetek! :)

nekem a nemvárt előtti nap érzékeny lett a mellem, másnap teszteltem és erős pozitív lett a teszt. hozzátenném, nekem más tünetem nem is volt!

2011. dec. 28. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy nem fog megjönni...de 1 hét múlva tesztelj,ha nem jön meg...
2011. dec. 28. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Engem a doki 1 hetesen már látott... Nem tudom hogyan de látott uh-n.. Anyum azért ment el mert rosszul lett szilveszterkor a pezsitől. S kb20-án lettem.szept.16án születettem meg..
2011. dec. 28. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!