A nagyon halvány csík is azt jelenti h terhes?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:58
41/48 A kérdező kommentje:
És még annyit h még nem annyira erősen látszódik de látszik rajta a 2. csík. SZal azért még haloványka, de már erősebb mint az előző 2.
2010. júl. 7. 18:24
42/48 anonim válasza:
Hát szerintem ha egyre erősödnek a tesztjeid, akkor nincs okod aggodalomra, 3 teszt nem téved. valszleg még nagyon korán nézte a doki, szerintem ha egy hét múlva mész, talán már látni fog valamit. nekem amikor nem maradt meg, akkor nagyon korán kimutatta, de nem erősödött a csík, hanem halványodott, ebből már sejtettem, hogy valami nem oké. szóval no para, csak egy kis türelem! :) majd írd meg mi lett!
43/48 anonim válasza:
még annyit, hogy a vérzésed milyen volt? darabos, sötét, vagy csak egy kis barnázgatás? és görcsöltél?
44/48 A kérdező kommentje:
Épp ez az h nem görcsöltem semmit, sőt olyan fájdalmaim szoktak lenni h alig birok felkelni, de most megsem éreztem h megvan. NAon sokat barnáztam 2 napig 2 napig meg vérésem volt de nem darabos semmi normális.
2010. júl. 7. 18:36
45/48 anonim válasza:
én jól beolvastam volna a dokinak az biztos. a terhességi tesztet azért kell csinálni ha terhesség gyanúja áll fent és te azért csináltad. terhes vagy, csak nagyon korai!! NYUGIIII.
nekem megállapítottak a 2. terhességemnél 3-4 hetes terhességet, szabályos petezsákkal.
Várj 2 hetet és menj újra dokihoz, addig meg nézzél még majd tesztet és ha pozitív lesz akkor jó!!!!!
tiszta bolond az a doki. ezen jól kiakadtam....pf....
ne izgulj, várj és menj másik dokihoz, akár magánorvoshoz.
sok sikert és ne izgulj. gondolunk rád.
2 kisfiú anyukája
46/48 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM SZÉPEN mindenkinek h ilyen rendesek és kitartóak vagytok mellettem!
2010. júl. 8. 14:40
47/48 A kérdező kommentje:
Ja és még ambuláns lapot sem kaptam, h voltam vizsgálaton és mit csináltak velem.
2010. júl. 8. 14:43
48/48 A kérdező kommentje:
Uhh és azt elfelejtettem mondani, hogy azt mondta az orvos h azért pozítivak a tesztjeim, mert h ürül ki belőlem a gyógyszer a sok hormon. Létezik ilyen?
2010. júl. 8. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!