A nagyon halvány csík is azt jelenti h terhes?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:58
11/48 anonim válasza:
Nekünk is halvány volt 3 napja és most már erős a csík:-))
12/48 A kérdező kommentje:
küldeném nektek csak nem találom a fotogépnek a kábelját..grr...
2010. júl. 5. 19:36
13/48 A kérdező kommentje:
hiába fotozom le a telefonommal azzal meg nem látszik semmi, csak a digitális fotogéppel:S
2010. júl. 5. 19:58
14/48 anonim válasza:
Én is telefonnal fotóztam,alig látszott valami,de feltöltöttem gépre,átszerkesztettem negatívra és ez lett:
15/48 A kérdező kommentje:
és h tudom ide beilleszteni ugy mint te?
2010. júl. 5. 20:11
17/48 anonim válasza:
Nagyon halványan kezdhetsz örülni! Ott a halovány második csík!!!!! Halkan, de gratulálok!!!!!
18/48 anonim válasza:
19/48 A kérdező kommentje:
Na most akk mivan? Nincs baba?:S szédülés, meg kajaundor
2010. júl. 5. 20:43
20/48 anonim válasza:
Lehet csak korán csináltad,azért ilyen halvány.Nekem az első teszt olyan halvány,hogy majd bekancsalodtam mire észrevettem.De 2 napra rá már erősebb lett,igaz még nem az az igazi erős csík,de bízom benne hogy hétvégére egy erős pozitívat fogok tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!