Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nagyon halvány csík is azt...

A nagyon halvány csík is azt jelenti h terhes?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 17:58
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
én a helyedbe megvártam volna a reggelt, és abbol csináltam volna amugy meg, 2 naponta duplázódik a HCG a szrvezetbe
2010. júl. 6. 15:18
 32/48 A kérdező kommentje:
De én amit feltettem tesztet elsőnek azt szombaton csináltam multhéten! Meg ma délután egyet és ugyanolyan halvány!
2010. júl. 6. 15:52
 33/48 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz, ő biztosat fog mondani.
2010. júl. 6. 17:21
 34/48 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el ma reggel is csináltam tesztet ami már sokkal erősebb volt. Elmentem orvoshoz ma és azt mondta a doki h nem lát semmi, nem vagyok terhes:S((( Annyira levagyok törvee!!!:(
2010. júl. 7. 16:53
 35/48 A kérdező kommentje:
Pedig a tesztjeim pozítivak lettek:S:( Sőt az orvos megsem vizsgált, csak egy hüvely uh volt ami tartott 5 ms-ig betette azt mondta h nem lát semmit és ki is vette, meg se vizsgált normálisan. Nem értem h mi lehet, még annyit sem mondott h a nyálkahártya meglenne-e vastagodva, semmit nem mondott. Leszídott h mi a fenének csináltam én tesztet tiszta értelmetlen volt azt mondta. Na mind1, most micsináljak mert naon elvagyok keseredve:S!!
2010. júl. 7. 17:57
 36/48 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, tegnap csináltam egy nagyon halvány pozitív tesztet, de még nagyon korai, úgyhogy kivárok egy-két napot. Szerintem Te is tedd ezt abból baj nem lehet. Nekem az elmúlt fél évben kétszer is volt olyan, hogy pozitív lett a tesztem, és megjött, úgyhogy nekem a dokim is azt mondta, ne csináljak ilyen korán, mert csak beleélem magam...de olyan nehéz megállni! mindenesetre drukkolok. pár nap múlva, ha erősödik, akkor bizakodhatsz, dokihoz meg ráérsz majd kicsit később menni, akkor már többet lát.
2010. júl. 7. 18:02
 37/48 A kérdező kommentje:
Hanyadik héttől lehet látni a petezsákot ill. olyan vmit ami terhességre utalna?
2010. júl. 7. 18:04
 38/48 anonim válasza:
előző vagyok. szerintem a 6. héttől legkorábban. Előtte max lát egy 1-2 mm-es valamit, amire azt mondják, hogy lehet bármi, és visszarendelnek egy hét múlva. nekem legalábbis ez a tapasztalatom. te most hol jársz, hányadik napon/héten?
2010. júl. 7. 18:08
 39/48 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincsen! Múlthónap 13,14,15 igy volt valahogy peteérésem és együtt is voltunk. 18-án, 21, 24 meg 27 én is. 29-én kellett volna h megjöjjön de meg is jött de nem olyan volt amilyen szokott lenni. Szal nem tudom h most meiknél foganhatott a baba ha van is valami persze!
2010. júl. 7. 18:17
 40/48 A kérdező kommentje:
Ja és menszi után 1 nappal már naon halvány pozitivat kaptam, tegnap délután is, meg ma reggel egy erősebbet!
2010. júl. 7. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!