Nemvárt előtt egy nappal halvány de látható pozitív teszt igaz lehet? Volt valakinek ilyen? Kép kommentben.
4 nappal ezelőtt teszteltem negatívat, ma a nem várt előtt 1 nappal pozitív tesztem lett reggeli második vizeletből. X -epillel teszteltem és 3 percen belül kijött a pozitív csík.
Szerintetek halkan örülhetek? Az ovuláció dátumában biztos vagyok, mert uh követés volt. Ma vagyok a 13. Dpo-n .
30as Neked is gratulálok ez is szép pozitív teszt!
Ha nincs panaszod ráérsz menni pár hét múlva! ☺️
Én ma voltam orvosnál. Mára hívott be, hogy megnézze minden rendben van-e. De nem látott semmit. Vettek vért meg szerdán is fognak és abból megnézik a hcg szintemet. Szerintem nagyon korán mentem , de az is lehet , hogy mégsem lesz itt bébi. Mindenesetre kíváncsi vagyok már.. 😕
Többiek? Hogy vagytok?
13.válaszoló vagyok!
Ne aggódj kedves kérdező,lehet hogy korán mentél!
Mikor volt az utolsó menszeszed?
Én 23-án megyek dokihoz! Elvileg azon a héten leszek 6 hetes!
Csináltam azóta több tesztet!
Megnyugtatásképp csinálj te is még egy tesztet!
Majd ird meg mi lett a vérvétel eredményed!
Szia !
De jó, neked drukkolok! ❤️
Nekem a tesztek negatívak, és sajnos mára meg is jött. A vérvétel is azt mutatja, hogy elvetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!