Iszonyat halvány teszt ami élőben látható, ciklus közepe táján mit jelez? Lehet terhesség is? Vagy ciszta?
Biztos, hogy nem negatív?
Ha valóban két csík van. Akkor annak több oka is lehet.
Lehet egy szokatlan időpontban történő peteérés miatt létre jött egy terhesség. Lehet hogy előzőleg volt egy kémiai terhességed és még annak a nyomai látszódnak. Vagy akár lehet valamilyen hcg-t termelő elváltozás is. Jelzem ez utóbbi nagyon nagyon ritka, és a rendkívüli peteérés sem olyan gyakori, mint ahányszor felhozzák a neten.
Én a kémiaira gyanakodnék, amennyiben tényleg halván pozitívról beszélünk.
Lehet pár nap múlva tesztelek egy másikkal, a teszt viszont nincs elázva. 2db-os xepil tesztből maradt meg egy, a menzesz utáni közvetlen tesztelésem óta. Az is mint írtam negatív lett.
10mp-ig volt a vizeletben a teszt, a kék csíkig. A másik negatív teszt és ez is az első 5 percben full rózsaszín háttér volt. Úgyhogy a teszt minősége lehet hogy rossz, de jól csináltam meg 🙂👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!