Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt egy nappal...

Nemvárt előtt egy nappal halvány de látható pozitív teszt igaz lehet? Volt valakinek ilyen? Kép kommentben.

Figyelt kérdés

4 nappal ezelőtt teszteltem negatívat, ma a nem várt előtt 1 nappal pozitív tesztem lett reggeli második vizeletből. X -epillel teszteltem és 3 percen belül kijött a pozitív csík.

Szerintetek halkan örülhetek? Az ovuláció dátumában biztos vagyok, mert uh követés volt. Ma vagyok a 13. Dpo-n .

2019. ápr. 6. 09:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Ma,és holnap tudok pihenni,de hétfőtől meló! Irodában dolgozom,szerencsére nem végzek megerőltető munkát! De ha az orvos azt javasolja,hogy maradjak itthon,akkor maradok!

Megpróbálok nem aggódni! 😘

2019. ápr. 6. 14:34
 22/36 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy a barnázgatás progi hiányra utal . Nekem szednem kell ovu utantól (3.naptól) hogy segítse a terhességet. Én is irdobában dolgozom, de bármi is legyen első a baba 🥰 Drukkolok hogy ne legyen semmi bajotok soha! ❤️ Pihenj sokat.😘
2019. ápr. 6. 15:16
 23/36 A kérdező kommentje:

Jajj a tünetes kérdésre nem válaszoltam.

Fogalmam sincs hogy vannak-e tüneteim, mert kaptam clostit aztán a tüszőrepesztőt, most meg ugye progeszteront így amiket érzek ezeknek is betudható. De elég fáradékony vagyok, kb. Folyton aludnék, feszül a hasam meg néha szúrkál, emellett fáj a fejem nagyon, és gyakran kell pisilnem. Ja a cickóim is feszülnek nagyon , és ilyen még nem volt.

Bocsi mindenkitől az elírásokért, telón nehezebben írok. 😂

2019. ápr. 6. 15:21
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is elkezdtem wc-re járni most délutántól

Jobban esik most feküdni 😀 ez nagy dolog,mivel állandóan mozgásba szoktam itthon lenni

Amit hétköznap nem tudok elvégezni,azt hétvégén szoktam

Nekem feszítő érzésem van,de amikor pisilek,akkor utána már jó

Jelen pillanatban nincs barnázásom, egyszer volt ma,nagyon enyhe volt! Ne is legyen,nem szeretném ha probléma lenne!

Te is pihenjél azért!

Szerintem ha már eljutunk dokihoz,utána jobb lesz! Vagyis én ugy vagyok vele,hogy tuti megnyugodnék!

😍❤

2019. ápr. 6. 15:51
 25/36 A kérdező kommentje:

De jó!! Örülök neki.

Én imádom az orvosomat. 100%ig megbízok benne, és ő is pont ugyanannyira volt lelked az első perctől mint Én.

Nekem ez második hónap egyébként hogy próbálkozunk. Neked?

2019. ápr. 6. 16:50
 26/36 anonim ***** válasza:

Nekünk a 3.hónap!

Sajnos nekem nincs nőgyógyászom😔,csak amikor mentem éves szűrésre,akkor ismertem meg párat!

2019. ápr. 6. 17:42
 27/36 A kérdező kommentje:

Halihó mindenkinek!

Ma reggel csináltam egy Clearblue digitális tesztet és meg is jelent rajta a + meg az hogy 1-2 hete történt a fogantatás. Úgyhogy nagy a boldogság!❤️

Csodaszép napot mindenkinek! 🥰

2019. ápr. 8. 06:49
 28/36 Fiatallányka ***** válasza:
100%
Még egyszer gratulálok! Boldog babavárást! ☺️
2019. ápr. 8. 08:10
 29/36 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! ❤️❤️
2019. ápr. 8. 09:25
 30/36 anonim ***** válasza:

Én ma teszteltem... 2 nap múlva jönne meg. Nagyon halvány 10es érzékenységű teszttel.

[link]

Dokihoz még korai mennem.

2019. ápr. 9. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!