Nemvárt előtt egy nappal halvány de látható pozitív teszt igaz lehet? Volt valakinek ilyen? Kép kommentben.
4 nappal ezelőtt teszteltem negatívat, ma a nem várt előtt 1 nappal pozitív tesztem lett reggeli második vizeletből. X -epillel teszteltem és 3 percen belül kijött a pozitív csík.
Szerintetek halkan örülhetek? Az ovuláció dátumában biztos vagyok, mert uh követés volt. Ma vagyok a 13. Dpo-n .
Szia! Bea vagyok! Én tegnap teszteltem,meg ma is!
Ilyen lett az első:
A mai ettől is erösebb! Arról nincs képem!
Barnázgatok kicsit,nem nagyon,reggeltől nem volt,mostlett egy kicsi a wc papíron!csak hétfőn tudok dokihoz menni ezzel!
Remélem elmúlik a barnázgatás
Gratulálok neked😍,tesztelj majd te is,akár holnap,vagy hétfőn!
Szia Bea!
Gratulálok, és boldog babavárást neked is . Hányadik dpo-n volt az első pozid? 😊
Elfelejtettem irni,hogy 12-13 dpo vagyok! Nemvárt elött egy nappal! Mint te! 🤗
Bea
Igen,én is nagyon remélem,hogy egyszerre fogunk babázni 😍😊
Mikor fogsz dokihoz menni?
Én is igy fogom! Hétfőn felhívom,valószinű szerdán mehetek! Vagyis nagyon remélem! 😊
Van valami tüneted?
Engem ez a barnázgatás aggaszt...remélem nem lesz semmi baj!
Ne aggodj 19es valaszolo, en is barnazgatam es szerencsere jol vagyunk. Most pihenj sokat es kimeld magad ha van ra lehetoseged. Gratulalok neked is!
11es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!