Predictor terhességi teszt nagyon (de nagyon😊) halványan pozitív, tegnap a nőgyógyász nem látott semmit. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 12:35
11/20 A kérdező kommentje:
Viszont olvastam itt,hogy ez a teszt nem annyira megbízható.
2019. ápr. 2. 13:14
12/20 anonim válasza:
megbízható a teszt,feltéve ha időn belül jön ki a csík, nem szedted szét, és a csík rózsaszín
13/20 anonim válasza:
Nem feltétlen a géptől függ hogy mit lát a doki,
1200as hcg szint kell ahhoz, hogy bármi érdekes látszódjon.
Szóval szerintem menj el egy vérvételre. Ha duplázódik az érték, akkor örülhetsz, és ha 1200 felett van akkor mehetsz vissza az orvoshoz
Egyébként gratulálok! A teszt megbízható szerintem, nekem csak akkor mutatott pozit amikor terhes voltam és akkor negatívat amikor nem.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nem merek reménykedni,mert az orvosom szerint 3,7 mm a méhnyálkahártya,-amit nem értek,mert 3 hete 7,6 volt (másik orvos mérte),ami egyébként érthetetlen,mert nem volt menses közben 🥴
2019. ápr. 2. 13:48
15/20 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az hogy megbízható a teszt, nekem már 25.napon pozitívat mutatott(menszi előtt 3-4 nappal)
16/20 A kérdező kommentje:
Azóta vettem egy facelle-t,ami szintén halvány,-alig látható pozitív,majd másnap egy szintén tízes érzékenységűt,amin semmi...😒
Ez érdekes számomra,mert a facelle 25-ös. 🥴
2019. ápr. 6. 20:15
17/20 anonim válasza:
Sziasztok ez a predictor early nekem gyanús. Kétcsíkos nekem is,voltam nődokinál 15mm-es nyálkahártya.Vérvétel hcg 0,01 terhesség kizárva. Nemvárt előtt 4.napon vagyok.
18/20 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem,hogy veszek ilyet legközelebb..Kb. 4 darabot teszteltem,és mind halvány pozitív lett.Terhesség meg sehol..
2019. ápr. 11. 09:40
19/20 anonim válasza:
Én sem,többen is így jártak vele!
20/20 anonim válasza:
A predictor nagyon jo teszt ha terhes vagy kimutatja de akkor egyertelmuen rozsaszin a csik akkor is ha nagyon halvany. Sajnos sokszor van olyan hogy par ora mulva kiszarad a teszt es szurke csik jelenik meg rajta de akar milyen halvany is legyen az 3 percen belul kijon es latni hogy rozsaszin. Sok ilyen tesztet hasznaltam mar es ha szetszedtem azonnal szaradasi csikos lett, vagy par ora mulva jelent meg rajta de idon belul mindig negativ volt kiveve mikor terhes lettem akkor mar 4 nappal mensi elott halvany rozsaszin csik lett rajta idon belul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!