KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » TeherbeesĂ©s » Predictor terhessĂ©gi teszt...

Predictor terhessĂ©gi teszt nagyon (de nagyon😊) halvĂĄnyan pozitĂ­v, tegnap a nƑgyĂłgyĂĄsz nem lĂĄtott semmit. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2019. ĂĄpr. 2. 12:35
1 2
 11/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Viszont olvastam itt,hogy ez a teszt nem annyira megbĂ­zhatĂł.
2019. ĂĄpr. 2. 13:14
 12/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
megbĂ­zhatĂł a teszt,feltĂ©ve ha idƑn belĂŒl jön ki a csĂ­k, nem szedted szĂ©t, Ă©s a csĂ­k rĂłzsaszĂ­n
2019. ĂĄpr. 2. 13:20
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 13/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Nem feltĂ©tlen a gĂ©ptƑl fĂŒgg hogy mit lĂĄt a doki,

1200as hcg szint kell ahhoz, hogy bĂĄrmi Ă©rdekes lĂĄtszĂłdjon.

SzĂłval szerintem menj el egy vĂ©rvĂ©telre. Ha duplĂĄzĂłdik az Ă©rtĂ©k, akkor örĂŒlhetsz, Ă©s ha 1200 felett van akkor mehetsz vissza az orvoshoz

Egyébként gratulålok! A teszt megbízható szerintem, nekem csak akkor mutatott pozit amikor terhes voltam és akkor negatívat amikor nem.

2019. ĂĄpr. 2. 13:39
 14/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Köszönöm,de nem merek remĂ©nykedni,mert az orvosom szerint 3,7 mm a mĂ©hnyĂĄlkahĂĄrtya,-amit nem Ă©rtek,mert 3 hete 7,6 volt (mĂĄsik orvos mĂ©rte),ami egyĂ©bkĂ©nt Ă©rthetetlen,mert nem volt menses közben đŸ„Ž
2019. ĂĄpr. 2. 13:48
 15/20 anonim ***** vĂĄlasza:
Az Ă©n tapasztalatom az hogy megbĂ­zhatĂł a teszt, nekem mĂĄr 25.napon pozitĂ­vat mutatott(menszi elƑtt 3-4 nappal)
2019. ĂĄpr. 5. 12:17
 16/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

AzĂłta vettem egy facelle-t,ami szintĂ©n halvĂĄny,-alig lĂĄthatĂł pozitĂ­v,majd mĂĄsnap egy szintĂ©n tĂ­zes Ă©rzĂ©kenysĂ©gƱt,amin semmi...😒

Ez Ă©rdekes szĂĄmomra,mert a facelle 25-ös. đŸ„Ž

2019. ĂĄpr. 6. 20:15
 17/20 anonim ***** vĂĄlasza:
Sziasztok ez a predictor early nekem gyanĂșs. KĂ©tcsĂ­kos nekem is,voltam nƑdokinĂĄl 15mm-es nyĂĄlkahĂĄrtya.VĂ©rvĂ©tel hcg 0,01 terhessĂ©g kizĂĄrva. NemvĂĄrt elƑtt 4.napon vagyok.
2019. ĂĄpr. 10. 21:55
 18/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Én nem hiszem,hogy veszek ilyet legközelebb..Kb. 4 darabot teszteltem,Ă©s mind halvĂĄny pozitĂ­v lett.TerhessĂ©g meg sehol..
2019. ĂĄpr. 11. 09:40
 19/20 anonim ***** vĂĄlasza:
Én sem,többen is Ă­gy jĂĄrtak vele!
2019. ĂĄpr. 11. 12:55
 20/20 anonim ***** vĂĄlasza:
A predictor nagyon jo teszt ha terhes vagy kimutatja de akkor egyertelmuen rozsaszin a csik akkor is ha nagyon halvany. Sajnos sokszor van olyan hogy par ora mulva kiszarad a teszt es szurke csik jelenik meg rajta de akar milyen halvany is legyen az 3 percen belul kijon es latni hogy rozsaszin. Sok ilyen tesztet hasznaltam mar es ha szetszedtem azonnal szaradasi csikos lett, vagy par ora mulva jelent meg rajta de idon belul mindig negativ volt kiveve mikor terhes lettem akkor mar 4 nappal mensi elott halvany rozsaszin csik lett rajta idon belul
2020. febr. 29. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!