Predictor terhessĂ©gi teszt nagyon (de nagyonđ) halvĂĄnyan pozitĂv, tegnap a nĆgyĂłgyĂĄsz nem lĂĄtott semmit. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2019. ĂĄpr. 2. 12:35
1/20 anonim vĂĄlasza:
tesztrĆl van kĂ©ped?
A nĆgyĂłgyĂĄsz kb. 2-3 hĂ©t kĂ©sĂ©s utĂĄn tudja megĂĄllapĂtani biztosan a terhessĂ©get.
2/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Van,de sajnos nem tudom,hogyan kell feltölteni..?
2019. ĂĄpr. 2. 12:38
3/20 anonim vĂĄlasza:
A doki a 4.-5. hĂ©ten nem valĂłszĂnƱ, hogy lĂĄt valamit. PĂĄr hĂ©t mĂșlva menj vissza hozzĂĄ.
4/20 anonim vĂĄlasza:
Itt tudsz feltolteni pl: [link]
Mikorra nem vartad?
6/20 anonim vĂĄlasza:
Ez ott van, halvany pozitiv, nem kell keresgelni nagyon, gratulalok!
7/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Missed ab utĂĄn vagyok 7. hĂ©ttel.Ăgy bizonytalan...Tegnap voltam azĂłta harmadszorra orvosnĂĄl.
2019. ĂĄpr. 2. 13:06
8/20 anonim vĂĄlasza:
Ja, es a nogyogyasz persze, hogy nem lat semmit, geptol is fugg, sok helyen a 8. het elott nem is erdemes menni. En 10 hetesen megyek.
9/20 anonim vĂĄlasza:
Ertem, en ugy tudom, hogy ennyivel utana mar nem szokott pozitiv lenni, csak ha baba van. Drukkolok!
10/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszönöm :)
2019. ĂĄpr. 2. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!