Predictor terhességi teszt nagyon (de nagyon😊) halványan pozitív, tegnap a nőgyógyász nem látott semmit. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 12:35
1/20 anonim válasza:
tesztről van képed?
A nőgyógyász kb. 2-3 hét késés után tudja megállapítani biztosan a terhességet.
2/20 A kérdező kommentje:
Van,de sajnos nem tudom,hogyan kell feltölteni..?
2019. ápr. 2. 12:38
3/20 anonim válasza:
A doki a 4.-5. héten nem valószínű, hogy lát valamit. Pár hét múlva menj vissza hozzá.
4/20 anonim válasza:
Itt tudsz feltolteni pl: [link]
Mikorra nem vartad?
6/20 anonim válasza:
Ez ott van, halvany pozitiv, nem kell keresgelni nagyon, gratulalok!
7/20 A kérdező kommentje:
Missed ab után vagyok 7. héttel.Így bizonytalan...Tegnap voltam azóta harmadszorra orvosnál.
2019. ápr. 2. 13:06
8/20 anonim válasza:
Ja, es a nogyogyasz persze, hogy nem lat semmit, geptol is fugg, sok helyen a 8. het elott nem is erdemes menni. En 10 hetesen megyek.
9/20 anonim válasza:
Ertem, en ugy tudom, hogy ennyivel utana mar nem szokott pozitiv lenni, csak ha baba van. Drukkolok!
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. ápr. 2. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!