Ki nem várja április 5-re? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
Mondjuk én most nem érzem, hogy sikerült volna, de azért hátha...2019. márc. 31. 18:25
41/43 A kérdező kommentje:
Én is örülök és gratulálok! :)
2019. ápr. 10. 18:36
42/43 anonim válasza:
Sziasztok.
Nekem 6.án kellett volna megjönnie, ugyan rajta voltunk a baba témán már tavaly július óta, de most nem ezen agyaltam hanem inkább kicsit magamra kezdtem el figyelni, egészségesen kezdtem el táplálkozni, edzettem.
Tegnap mikor már 5.napja késett, vettem egy Expect tesztet a dm-be.
Gondotlam magamnak, úgyis negatív lesz, máskor is késett már mégsem volt baba.🤷🏻♀️
Legnagyobb meglepetésemre fél perc nem telt el, rögtön látszott erősen a két csík a teszten!😲 Azt hozzáteszem, hogy 1 óra eltéréssel pisiltem, délután! 😄
Nem hittem a szememnek! Még mindig nem fogtam fel hogy anya leszek, majdnem egy év várakozás után! 😊🤰🏻
Belinkelem a képet a tesztről. 🙂
43/43 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!