Ki nem várja április 5-re? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
Mondjuk én most nem érzem, hogy sikerült volna, de azért hátha...2019. márc. 31. 18:25
11/43 anonim válasza:
Én is 5-re nem várom. 2 éve próbálkozunk.
12/43 A kérdező kommentje:
2 és fél éve próbálkozunk. Azóta volt két-három kémiai terhességem és egy néhány hetes, de nem maradt meg. Lombik lesz valószínűleg.
2019. ápr. 1. 05:55
13/43 anonim válasza:
Sziasztok! Èn teszteltem reggel, 3-ra nem vàrom, de sajnos negatìv lett,Predictor Early-vel.
14/43 anonim válasza:
Van egy 12 èves fiam, tavaly novemberben volt egy mèhenkìvűli terhessègem, mi èvek óta vàrjuk a kistesót!
15/43 anonim válasza:
Sziasztok! Első vagyok. Egy extra halvány tesztem van. Holnap ismételek. 2,5 éve? Voltatok kivizsgáláson?
16/43 anonim válasza:
Sziasztok! Amikor volt a mèhenkìvűlim, akkor a doki àtvizsgàlta a petevezetèkeket, meg mondta, hogy nincs se ciszta se mióma. Meg gonolom, ha akkor megfogant, olyan nagy baj nem lehet. Akkor mondjuk 2-3nap kèsès utàn teszteltem, ès időn túl lett halvàny pozitìv. Amìg nem jön meg, bizakodom!
17/43 A kérdező kommentje:
Voltunk rengeteg kivizsgáláson, de sehol sem találtak semmit. Igazából már lombik első konzultációra bejelentkeztünk, azért nem is idegesítem magam, ha most sem jön össze. Áprilisban van időpontunk, remélem sikeres lesz. Egy gyerekünk már nekünk is van, 7 éves.
2019. ápr. 1. 17:14
18/43 A kérdező kommentje:
Első! Halkan gratulálok! Reméljük, hogy napról napra erősödik majd a csík! Milyen érzékenységű tesztet használtál?
2019. ápr. 1. 17:17
19/43 anonim válasza:
Mèg ne gatulálj. Annyira fáj a hasam délután óta hogy szerintem reggelre megjön. Facelle tesztet csináltam délután, reggel one step 10 eset. Mindkettő ugyanolyan halvány pozi. Majd reggel ismételek. Szurkolok mindenkinek!
20/43 anonim válasza:
7-es vagyok, halvány de jól látható pozitív lett az előbb a teszt :)) drukkolok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!