2016. április 20-a körül ki nem várja? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Velem ez a szitu:
Utolsó menstruációm első napja március 20. Ovu.tesztem április 8-án volt poz. Most várok, de türelmetlen vagyok. :) Ki mikor tesztel?
Drukkolok mindenkinek!
2016. ápr. 13. 17:08
1/40 anonim válasza:
Szia. Nekem az utolsó menstruációm március 19én volt. Az elmúlt fél évben mindig 30 napos volt a ciklusom. Igy április 18.ra nem várom. Nem használok ovulációs tesztet a naptár szerint április 4.én volt peteérés. Én úgy gondoltam ha hétfőn nem jön meg akkor 19én reggel tesztelek. És te kérdező mikor tesztelsz? Neked van valami tüneted?
2/40 anonim válasza:
Szia. én április 21-re nem várom :) majd aznap fogok tesztelni vagy előtte 1-2 nappal
3/40 anonim válasza:
én 17-re nem várom :) türelmetlen típus vagyok és már ellőttem 3 one stepet, de eddig semmi.
4/40 anonim válasza:
Én április 22-23 körül nem várom, utolsó menstruációm március első napja 29 (vagy 28, mert aznap kezdtem kicsit pirosan vérezni), 25 napos a ciklusom. Bár túl sok reményt nem fűzök hozzá, mert jövő hónapban államvizsgázom (és akkor lesz kereken 4 éve, hogy várjuk a babát), szóval nem idegesítem magam rajta, hogy pont most sikerülne :D Ha elmaradna a menstruációm, akkor a rákövetkező héten tesztelnék...
Hajrá mindenkinek! :)
5/40 anonim válasza:
Én én! 18-ra nem várom! De ma edzés közben és előtte is nagyon elkezdett görcsölni a hasam alja. Lehet, hogy nem leszek türelmes és tesztelek egyet.
6/40 anonim válasza:
Én 20ra nem várom. Én szerintem szombaton és vasárnap tesztelek. Akkor leszek 10-11dpon. Utro miatt is kell ,mert fogyóban van :/ remélem most végre sikerült :) drukkolok mindenkinek.
7/40 anonim válasza:
5ös válaszolótól kérdezném, mert én is 18ra nem várom, hogy te milyen tesztet használsz vagy fogsz használni? Ami akár a nem várt előtt már egy két nappal kimutatná a terhességet.
8/40 anonim válasza:
Én 24.ére nem várom 6 éve próbálkozunk...most sikerülni fog....
9/40 anonim válasza:
7-es: predictor early volt, persze negativ lett :D De tovabbra is gorcsolok, nyilvan hamar csinaltam tesztet es lehet mensi elotti gorcs is... A predictorrol amugy sok negativ tapasztalatot hallottam, masoknak pont forditva hamis pozitiv eredmenyt mutatott mensi elott par nappal.
10/40 anonim válasza:
En is jovok, 23.-ra nem várom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!