2016. április 20-a körül ki nem várja? Mikor teszteltek?
Sziasztok! Velem ez a szitu:
Utolsó menstruációm első napja március 20. Ovu.tesztem április 8-án volt poz. Most várok, de türelmetlen vagyok. :) Ki mikor tesztel?
Drukkolok mindenkinek!
Sziasztok! Első válaszoló: naptár szerint nekem is 4-én lett volna ovum, de nem volt. 8-9-én nagyon fájt a bal petefészkem. Együtt voltunk a férjemmel és az együttlét alatt is éreztem, hogy ovum van. Fájdogált. A hüvelyváladékom is bő és sűrűbb volt.
4 hónapja hagytam abba a fogitabit. 9 éves a lánykánk, uh kb 8 évig szedtem gyszert. Most először éreztem abbahagyastól, hogy van ovus."fájásom". Viszont most megnyúlt a ciklusom. Első terhességemnél 28 napos ciklusaim voltakn14. napon PÉ. Most 30-33 naposak a ciklusok.
Fogalmam sincs mikor teszteljek. A férjemnek ápr.24-én van a szülinapja.... :) uh bizakodó vagyok. Tünetem nincs, még korai is. Meg az első terhességnél sem volt semmi bajom/tünetem. A megnyúlt ciklus és a naptár szerinti PÉ és a fájdalommal járó PÉ nem egy napra esett, ezért lövésem sincs mikor teszteljek, hogy ne legyen korai.
Drukkolok mindenkinek!
Szia utsó előtti! Vegyél egy másik tesztet hátha. Drukkolok!
Szia utsó: szerintem babóca lesz :) drukkolok!
Csajok,csajok!
Megmaradt ovu teszt. Jóstesztként kipróbáltam. Lehellet halvány 2. csíkom van.
Most zuhanyzásnál érzékeny volt a mellem és szurkál az alhasam. És ha egész nap aludni kellene azt sem bánnám.
Tudom, hogy nem láttok belém :) na de mégis?! Szerintetek?
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!