Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2016. április 20-a körül ki...

2016. április 20-a körül ki nem várja? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Velem ez a szitu:

Utolsó menstruációm első napja március 20. Ovu.tesztem április 8-án volt poz. Most várok, de türelmetlen vagyok. :) Ki mikor tesztel?

Drukkolok mindenkinek!

2016. ápr. 13. 17:08
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Első válaszoló: naptár szerint nekem is 4-én lett volna ovum, de nem volt. 8-9-én nagyon fájt a bal petefészkem. Együtt voltunk a férjemmel és az együttlét alatt is éreztem, hogy ovum van. Fájdogált. A hüvelyváladékom is bő és sűrűbb volt.

4 hónapja hagytam abba a fogitabit. 9 éves a lánykánk, uh kb 8 évig szedtem gyszert. Most először éreztem abbahagyastól, hogy van ovus."fájásom". Viszont most megnyúlt a ciklusom. Első terhességemnél 28 napos ciklusaim voltakn14. napon PÉ. Most 30-33 naposak a ciklusok.

Fogalmam sincs mikor teszteljek. A férjemnek ápr.24-én van a szülinapja.... :) uh bizakodó vagyok. Tünetem nincs, még korai is. Meg az első terhességnél sem volt semmi bajom/tünetem. A megnyúlt ciklus és a naptár szerinti PÉ és a fájdalommal járó PÉ nem egy napra esett, ezért lövésem sincs mikor teszteljek, hogy ne legyen korai.

Drukkolok mindenkinek!

2016. ápr. 13. 20:38
 12/40 A kérdező kommentje:
Szia 4-es én államvizsga előtt teszteltem pozitívat 9 éve... Az a legtutibb módszer! :) ne add fel! drukkolok
2016. ápr. 13. 20:57
 13/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a próféta beszéljen belőled, köszönöm a biztatást! :)
2016. ápr. 13. 23:22
 14/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én mára nem vártam, nem is jött még meg, reggeli hő 37,0 és már a 34. ciklusnapon vagyok. Reggeli teszt (vaterás) negatív. tegnap este volt egy nagyon pici rózsaszínes valami a wc papíron, de semmi több. Ha még holnap reggel is fent lesz a hő, és nem jön meg, akkor veszek valami értelmes tesztet.
2016. ápr. 14. 07:44
 15/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok én 18ára nem várom.Nem tesztelek csak ha 2-3nap késéssel sem jön meg.A mult hónapba 4napot késett.Nem teszteltem akkorse.Valami biztos elkezdődött mert még sohasem késett vagyis egyszer 9hónapot 😆Szoritok mindenkinek.Remélem megirjátok mi lett.
2016. ápr. 14. 08:30
 16/40 A kérdező kommentje:

Szia utsó előtti! Vegyél egy másik tesztet hátha. Drukkolok!

Szia utsó: szerintem babóca lesz :) drukkolok!

2016. ápr. 14. 09:11
 17/40 anonim ***** válasza:
Majd írjatok hogy mi a helyzet! Én a 17es vagyok, és ma olyan brutális pms tört rám, hogy azt hiszem ez most nem nyert :(
2016. ápr. 14. 12:58
 18/40 A kérdező kommentje:
17-es sajnálom :(
2016. ápr. 14. 14:01
 19/40 anonim ***** válasza:
annyi baj legyen, majd legközelebb :) de azért a többieknek szívesen örülnék, majd be-be nézegetek, hátha írtok/írnak.
2016. ápr. 14. 14:08
 20/40 A kérdező kommentje:

Csajok,csajok!

Megmaradt ovu teszt. Jóstesztként kipróbáltam. Lehellet halvány 2. csíkom van.

Most zuhanyzásnál érzékeny volt a mellem és szurkál az alhasam. És ha egész nap aludni kellene azt sem bánnám.

Tudom, hogy nem láttok belém :) na de mégis?! Szerintetek?

Köszönöm szépen!

2016. ápr. 14. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!