Április 10 körülre ki nem várja?
Örülünk, hogy tudjuk, a héten szexelni fogsz, de szerinted mi közünk hozzá???
Eddig olvashattuk a pozitív-e a tesztem kérdéseket, aztán egyre előbbre tolódott a dolog. Teszteljek-e a nem várt előtt, tegnap volt peteérés, lemaradtunk-e... Most már előre agyaltok. Bocs, de ez nem normális. Mégis, mit akarsz megtudni? Ki szexel veled?
Édes istenem...hogy név nélkül mekkora jampik az emberek.
Érdekes hogy face csoportokba ami szintén ugyan erröl szól,senki nem írja hogy kit érdekel...de itt 'oszt keményen beszólnak 😂😂
Na de kívánom sose kelljen reménykednek,hónapokat várni babára,esetleg küzdeni egy egy betegséggel ami ezt gátolja. Neked van igazad éld meg úgy hogy kit érdekel,mert beléd tüsszentenek és annyiszor leszel terhes ahányszor akarsz...feltéve hogy nő vagy...ha pasi akkor meg kár a szóért 😂
Nem az a kérdés lényege ki mikor szexel,de örülök ha csak ennyit mond a téma bárkinek is.
Visszatérve akit érint a dolog:
Vezetem a hőm,a pé előtti idöben 36,2-36,3 az alaphöm...nem tudom ez normális e vagy túl alacsony?
Van már egy kislányom,előtte 36,4-36,5 volt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!