Nekem tegnap lett pozitív az ovu teszt,együtt is voltunk,és ma is együtt leszünk mert így tanácsolták nekünk. Több mint 3 éve várjuk a babát,eddig sikertelenül. De jó jelnek veszem hogy hajnalban arra ébredtem hogy a jobb oldali petefészkem fájt,és azóta is érzem hol jobban hol gyengébben.Remélem ez a hónap sikeres lesz 🙂
2019. márc. 28. 11:09
22/41 anonim válasza:
Szia!Én Április 8ra nem várom.Sokat szúrkál a hasam a köldlököm körül és a petefészkemben is.Nagyon sokat jàrok pisilni.Alapból sokat járok (óránként), de most mégtöbbet.De ezt nem veszem alapul(mert nagy tragédia történt a családban.) ez lehet a stressz miatt is. Szóval marad a Hasszurkálás és fáj a mellem is ami Mostanában nem volt rám jellemző,de ugye mint tudjuk ezek semmit sem jelentenek. Ki kell várni a nemvárt napjàt.😊 Szép estét.
2019. márc. 30. 00:26
23/41 AkireM válasza:
Sziasztok! Enis csatlakozom :) holnap van a nemvart napja ... nagyon iugulok mar 5. Honapunk...
Én csak a tea keverekeket es dm-es vitamint szedtem ebbe a honapban , nem akarom bele elni magam , de remenykedem :)
11-es nalad van vmi mindjart elseje :)
Drukkk csajok 😘
2019. márc. 30. 07:43
24/41 anonim válasza:
12-es vagyok. Volt egy halvány pozitív tesztem, azóta az összes negatív. Még nem jött meg, 2 napom van addig, de tuti meg fog 😞 de sebaj. Úgyis sikerülni fog, már egy éve várjuk. 😊
2019. márc. 30. 10:42
25/41 anonim válasza:
Nem szabad nemvárt előtt tesztelni! Saját érdekedben :(
2019. márc. 30. 13:04
26/41 anonim válasza:
Ki mikor tesztel?Valakinek valami tünet? Írjatok ki hogy van 🙂
2019. márc. 30. 20:45
27/41 anonim válasza:
Sziasztok én 8ra nem várom.Nem fogok tesztelni csak akkor ha nem jön meg.Előtte nem érdemes csak a nagyon türelnetlenek számára
2019. márc. 30. 23:44
28/41 AkireM válasza:
Nekem most egy nega :( nemvart napja :(
2019. márc. 31. 08:23
29/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én 10.dpo-t megvárom a teszttel,ha a mensit nem is. A luteálisom 12 nap.
Most vagyok a 3. Dpon,egyenlőre semmi tünet. :)
Sajnálom a nega teszteket.
Ki mióta probálkozik?
2019. márc. 31. 08:40
30/41 anonim válasza:
En is csak akkor tesztelek, ha nem jon meg, de nincs semmi tunetem, sem megerzesem. Nem remenykedek, hogy ne csalodjak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!