Mayo1987 kérdése:
Ma az 5-dik napon késik csináltunk tesztet negativ lett! Tünetem állandó piliési inger! Nem görcsölök! Peteéréstől számítva 2 hét múlva mindig megjön most nem. Majd csak április végén megyek haza! Lehet még remény?
Figyelt kérdés
Fél éve mikor otthon voltam a dokim azt mondta minden rendben van semmi akadálya a babának!!2019. márc. 22. 08:39
1/10 anonim válasza:
5 nap késésnél már nem csak pisilesi inger lenne.
Szerintem engedd ezt most el.
2/10 anonim válasza:
Pár nap múlva tesztelj újra. Szerintem reménykedhetsz. Nekem sem volt semmi tünetem. Az állandó pisilési inger is csak kb. 2 hetes késés után jelentkezett. Úgy emlékszem,a 9.napon teszteltem először és egyértelműen pozitív lett.
Majd írd meg,mi lett végül! Drukkolok!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Barátnőmnek az első 5 hétben negatívat mutatott ahogy betöltötte a 6-dik hetet pozitiv lett!! :)
2019. márc. 22. 09:29
4/10 anonim válasza:
nekem a 10. napon lett pozitiv a teszt :)
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor van még egy kis reményem!! :)
2019. márc. 22. 12:02
6/10 A kérdező kommentje:
Mai reggeli pisilésnél éreztem h kicsit csíp..Szóval valószínű a felfázás vagy egyéb más dolog ami miatt nem jön meg..
2019. márc. 23. 09:38
7/10 anonim válasza:
Na, valami hír? Nem teszteltél?
8/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg!Van egy kis mellfeszülésem!!Voltam itt kint dokinál aki annyit állapitott meg hogy nem vagyok felfázva a hétvégén tesztelek újra!!🙏
2019. márc. 28. 08:24
9/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel 2 csíkosat teszteltem :)
2019. márc. 29. 08:18
10/10 AkireM válasza:
Gratulalok kerdezo!!!!
Bárcsak holnap nekemis 2 csik lenne :)
Hanyadik napod volt ez ? Es milyen tesztel csinaltad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!