Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk. Jártam...

Babát szeretnénk. Jártam nődokihoz voltak vizsgálatok minden rendben volt és azt mondta fogynom kell. Nem sikerült fogynom és azóta (ennek 2 éve) sem sikerült a baba. A fogyás miatt vagy más lehet az oka?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
szerintem nemjol dokihoz mentél! van sok nő akinek sikerül és neméppen vékonykák. ennek semilyen köze nincs a teherbeeséshez. én vékony vagyok mégsem jött össze 2 éve és hormonprobléma az oka ami rendbejött mostmeg a méhnyálkahártya vékony szoval én ebben a suly izében nemhiszek keress másik dokit ha minden rendben lenne sikerülnie kelett volna ha van peteérésed és minden oké akkor miért ne jönne össze?
2008. nov. 10. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

a teherbe eséshez igen is köze van a testulynak, pl egy 90-100 kiló vagy feletti nönek sokkal nehezebb vagy nem is tud teherbe esni. Ha doki azt mondta akkor tuti igaza van.

Pl az unokatesómnak is azt mondta hogy a túlsulymiatt nem esik teherbe, felkeresett sok sok orvost és mind ugyan azt mondta neki. kb 3 év próbálkozás után rászánta magát hogy lefogy, kb 30 kilót fogyott és teherbe esett. szóval nem beszélnek azok a dokik hülyeséget.

persze más oka is lehet, de egy túlsúlyos embernél ez az elsö ok, ha fogyás után sem jön össze akkor az orvos további vizsgálatot rendel el, de míg a túlsúly ott van addig felesleges.

2008. nov. 10. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Szia! A sogornőm is túlsúlyosnak mondható és mégis sikerült teherbe esnie kétszer is. Szerintem keress egy másik dokit, probálj meg egészségesen étkezni, és szerintem egy hormonvizsgálat sem ártana. Pajzsmirigyeddel is minden rendben? Ez is oka lehet, hogy nem sikerül.
2008. nov. 10. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam is van vagy 20 kg felesleg, nekem nem mondták, hogy addig ne is reménykedjünk, amíg ez rajtam van! Már csak azért sem, mert a nőgyógyászom magából indult ki. (nőről beszélek) Lefogyott mielőtt belevágtak a projectbe, megtett minden "kötelező" kört. Aztán várt 2 évet... A végére azt mondta, nem érdekli! Visszakúsztak a kilók, lette a feszkót és most 2 gyönyörű gyereke van!! Tehát erre szerintem ne parázz rá! A pajzsmirigyes kérdés mellett viszont tényleg ne menj el! Nekem a gyógyszerektől megborult az endokril rendszerem (ezért is a felesleg) újabb gyógyszereket nem szívesen kezdenék ezért a JODAQUA kipróbálása mellett döntöttem. Hát bejött, Már 3 kg-t fogytam 3 hét alatt, pedig eddig bármit próbálhattam. Nézz utána kicsit. www.jaodaqua.com (magyar nyelvű!) Sok sok sikert!!
2008. nov. 11. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:
A nődokim egyben endroklinológus is Dr.jenei katalin nézett hormont is és azt mondta minden oké neki lehet állni a babát gyártani.nemis hívott aztán már vissza
2008. nov. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!