Volt itt valaki akinek fogyás után sikerült a baba?
Mennyit fogyott?
Sajnos nekünk már 14 hónapja nem jön és az elmúlt 2,5 évben majdnem 30 kg híztam ahogy lettem a cigit.
Most belelendültem a fogyókúrába és eddig 8kg fogytam.
Remélem hamarosan sikerül.
Köszönöm a válaszokat ezek szerint van értelme:-)Remélem hamarosan sikerül mindenkinek a kisbaba.
Én azt gondolom, hogy a hízás következtében felborult a a hormonháztartásom (eddig mindig szabályos 28 napos ciklusom elkezdett össze vissza lenni, hol 27 hol 32 hol 30-ra jön meg.Sokkal kevesebb a vérzésem is és előfordul barnázás.
Ősszel megyünk kivizsgálásokra de én hiszem ha lefogynék és újra a régi súlyom lenne, minden visszaállna a régi kerékvágásba.
Nekem is fogyás után lett pozi annak idején a tesztem, mindkét alkalommal. (Sajnos mindkettőt elveszítettem még az első trimeszterben.) Előtte nem segített még a lombik sem. Azóta kiderült, hogy inzulin rezisztenciám van, ettől híztam meg előtte, és ezért nem sikerült a baba sem. De nem minden túlsúlyos nőnek van IR-je, ők azok, akik a fölösleggel együtt teherbe tudnak esni. Viszont aki IR-es, mint én, annak nem mindig elég a fogyás, a fontos, hogy a cukor és inzulin szintet normál tartományban tartsák. A szervezetünk ezekre 3 hónapra visszamenőleg emléxik. Ha valaki ennyi ideig tudja tartani a diétáját, akkor már számíthat a pozi tesztre is. :-)
Persze ez csak a nagy átlag, van aki hamarabb esik teherbe, van aki később is csak nehezen. Viszont ennél a betegségnél fontos, hogy terhesség alatt is tartani kell a diétát. Nem durva fogyókúrára gondolok, hanem a cukros diétára, ami amúgy egészséges is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!