Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan köztetek akik...

Van itt olyan köztetek akik 40 éves kor felett szültek?

Figyelt kérdés
Párom 48 éves én 39. Páromnak még nincs gyermeke és szeretnénk közös babát. Nekem már van egy gyermekem az előző házasságomból. Van e olyan köztetek akik ennyi idősen vállaltak babát? Mik a tapasztalatok?
2019. márc. 20. 12:21
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan. Eldönteni már eldöntöttük, hogy akarunk közös babát. Olyanok tapasztalatára vagyok kíváncsi akik szintén 40 felett vállaltak babát.

(természetes úton sikerült e vagy orvosi beavatkozással, milyen vizsgálatokon vettek részt stb.)

2019. aug. 21. 15:38
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk 39,5 évesen szültem a másodikat (az elsőt 37,5 évesen), de az is majdnem 40. Nekünk természetes úton sikerült, az első az 5. a második a 3. próbálkozós hónapban. Mindkettő a 41. héten született természetes úton, egészségesen. Az én nőgyógyászom szerint már idejét múlt az az orvosi nézet, hogy idősebben több az esély sok problémára; szerinte a különbség elenyésző. Ő még biztatott egy harmadikra (most vagyok 40), de sztem kihagyjuk, viszont nem a korom miatt, hanem mert elég egy 3 és egy 1 éves így együtt 😃 egy újabb baba úgy hogy még szinte mindenki pelenkás az én idegeimnek nem való 😂

Sok sikert, remélem, minél előbb összejön!

2019. aug. 21. 16:21
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
2 ismerosom is van. Az egyik 39 evesen szult elso babat, a masik 41 evesen masodikat. Mindketto hamar teherbeesett problema mentes volt a terhesseguk, es csaszarral szultek.
2019. aug. 21. 16:32
 34/43 anonim ***** válasza:
Igazából soha nincs késő ,sok sikert kívánok ;) türelmet,egészséget .
2019. aug. 21. 21:37
 35/43 anonim ***** válasza:

Nekem 3 ilyen ismerősöm van, 2 esetén 40 feletti anyuka, 3-nál anyuka fiatalabb volt, de apuka 54. Utóbbit nem igazán értem, nekem ez már elég kemény és szerintem felelőtlen, de ő dolguk.

A 40-es anyukák tudtommal természetes úton estek teherbe, hogy hány próbálkozásból azt azért nem kérdeztem, de mindkettőnél ilyen "mostvagysoha" módon lett baba, mert apuka egyik esetben sem volt úgy igazán sose képben. Az egyik anyuka relatív jól viselte a terhességet, a másiknak cukorbetegsége lett közben, de ezt diétával tudta kezelni, viszont volt valami problémája félidőnél, és veszélyeztetettnek nyilvánították, onnantól azonnal abba kellett hagynia a munkát és mindent, és szinte csak fekhetett végig, pedig irodában dolgozott.

A gyerekek mindhárom esetben egészségesek, bár még pár évesek csak, szóval hosszútávú következményekről nem tudok beszámolni.

Szerintem az orvosok sok mindent meg tudnak már oldani, de tény, hogy több a rizikó, így ne becsüld alá ezeket, de ha gondolod, miért ne?

2019. aug. 22. 09:49
 36/43 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2019. aug. 22. 14:00
 37/43 A kérdező kommentje:
2019. aug. 22. 14:02
 38/43 A kérdező kommentje:
Ma van a nemvárt napja, délutáni vizeletből ez produkáltam. Jajj, annyira boldogok vagyunk :)))
2019. aug. 22. 14:03
 39/43 anonim ***** válasza:
Jaj de szuper! Gratulálok!
2019. aug. 22. 15:26
 40/43 anonim ***** válasza:
Wow, gratula, kivanok minden jot nektek! ;)
2019. aug. 22. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!