Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan köztetek akik...

Van itt olyan köztetek akik 40 éves kor felett szültek?

Figyelt kérdés
Párom 48 éves én 39. Páromnak még nincs gyermeke és szeretnénk közös babát. Nekem már van egy gyermekem az előző házasságomból. Van e olyan köztetek akik ennyi idősen vállaltak babát? Mik a tapasztalatok?
2019. márc. 20. 12:21
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
Én már nem szülnék ennyi idősen, főleg ha van már gyereked. Az ok egyszerű, na most kezdesz el próbálkozni lehet csak fél év , 1 év múlva jön össze, ha összejön. Jó esetben 40 évesen szülsz, 50 évesen, 10 éves a gyereked. 60 évesen 20. Egészségileg bírnád a gyereknevelést? Én nem kockáztatnék. Ez én vagyok. Mindamellett anya 38 évesen szülte öcsémet, imádom, de miatta már nem volt türelme hozzánk, mi akkor voltunk kamaszok. A kapcsolatunk most kezdett csak javulni, öcsém már 20 éves. Tudd h mit vállalnál vele, kell ez neked? Egyébként meg te döntésed, mérlegelj.
2019. máj. 22. 13:40
 22/43 anonim ***** válasza:
91%

Van, akinek nem jön össze huszonévesen, meg mondjuk nem is erőlködte bele magát egy jóleszaz típusú házasságba, mert most már ciki, hogy csak ő nem volt még menyasszony.

Aki késő harmincas-kora negyvenes, mire megvan a támogató párkapcsolat, annak ezt dobta az élet, de miért ne lehetne neki is saját vér szerinti gyereke? Lehet, hogy értelmesebben tudja átadni majd a gyereknek, hogyan érdemes élni, mint egy tucathuszonéves, aki tulajdonképpen csak egy lájkolható facebook-profilt akart, nem családot, és meg van lepve, hogy a gyerek SÍR. (Itt a gyk-n is tetten érhető a típus...)

2019. máj. 22. 14:30
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesom 40 eves, 3 honapja szult. Gyonyoru egeszseges kisfiu.
2019. máj. 22. 15:03
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Mint laikus írom, hogy nyilván nagyobb a rizikófaktor, de ezért is van annyi kivizsgálás. Teherbeesés előtt csináltassatok magatokról egy állapotfelmérést és konzultálj az eredményekről szakorvossal. Már, ha az egészségügyi dolgok miatt kérdezel. Hogy mentálisan mennyire bírnátok azt nektek kell tudnotok.
2019. aug. 21. 11:58
 25/43 A kérdező kommentje:
Az egészségünkkel minden rendben, minden vizsgálati eredményen túl vagyunk :) Az állóképességgel sincs gond, majd kiderül:)
2019. aug. 21. 12:54
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Mint a huszas válaszoló, mi is last minute negyedik babán ügyködünk négy hónapja, 38 és 40 évesek vagyunk.

A férjemet az anyósom 40 éves korában szülte, mama köszöni, jól van.

Egyébként amikor megszületett a döntés, el kellett mennem a nőgyógyászhoz levetetni a Mirenámat, akkor en kikérdeztem a dokit, negyedik császárról, a koromról, kockázatokról és teljesen megnyugtatott.

2019. aug. 21. 13:13
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy mai negyvenes egyenlő egy 50 évvel ezelőtti harmincassal kb. Sokkal jobbak a körülmények, kíméletesebb életmódot élünk, egészségesebben, rengeteg lehetőség, segítség van (vitaminok, vizsgálatok tömkelege, már szinte mindent kiszűrnek, kevesebb a kockázat). A szülészet, terhesgondozás rengeteget fejlődött. Sok sikert, nem késő!
2019. aug. 21. 13:43
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Én nem a te korod miatt aggódnék, hanem a párodé miatt. A 39 nőnél még belefér, nálam 45 lenne a határ, férfinél a közel 50 év már nagyon nagyon necces.
2019. aug. 21. 13:56
 29/43 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy már nem a középkorban élünk, modern orvosi tudás északi ellátás van, ráadásul nem 40 év az átlag életkor.
2019. aug. 21. 13:58
 30/43 anonim ***** válasza:
79%

Ennyien nem tudnak olvasni itt?! Nem az volt a kérdés, hogy ti szülnétek-e, kit érdekel, hogy mit gondoltok?!

A kérdezőt tapasztalatok érdeklik olyanoktól, akik 40 fölött szültek.

2019. aug. 21. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!