Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan köztetek akik...

Van itt olyan köztetek akik 40 éves kor felett szültek?

Figyelt kérdés
Párom 48 éves én 39. Páromnak még nincs gyermeke és szeretnénk közös babát. Nekem már van egy gyermekem az előző házasságomból. Van e olyan köztetek akik ennyi idősen vállaltak babát? Mik a tapasztalatok?
2019. márc. 20. 12:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
92%

Hat akkor hajra sztem! :)

Tesomeknal jott keson a baba, de nem volt tervezve, 39 evesek voltak mindketten, nem tudom milyen vizsaglatok voltak, de az orvos ugyis kuld majd mindenhova, teljesen problemamentes terhesseg volt.

2019. márc. 20. 14:29
 12/43 anonim ***** válasza:
22%

Kérdezö nem az számít. AZ én nagyim se dohányzott soha, mégis tüdörákban hält meg, 49évesen.

Én nem ismerek olyanokat, akik ennyi idösen szültek. Én 25voltam, amikor meg lett, a gyerekünk a férjemmel. Apukával azóta is felhötlen a viszonyunk, 20éve már. Többet nem vállaltunk, pedig ugye lehetett volna, de mi csak egyet akartunk.

Szerintem keress olyan fórumokat, ahol sorstársaiddal ott beszélgethetsz, ez az oldal nem a legmegfelelöbb erre.

2019. márc. 20. 14:39
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
Én 38 vagyok a masodik gyermekem most 8 hónapos. Egyáltalán nem bántam meg higy szültem sőt sokkal jobb élmény volt a terhességem is mint az első gyermekemmel annak ellenere hogy végig fekve hordtam ki a babát. Család, orvosok, nővérkék a kórházban mindenki vigyazott ránk. Nagyon megnyugtató volt. Sőt olyannyira, meg olyannyira élvezem a babázást hogy minden nehézség ellenere szeretnék még egy babát. Szerintem mindegy hogy ki mit mond élvezd ki ha babás leszel. Annyi hogy nem bibelődtem mindenféle kombinált meg egyeb tesztekkel prena tesztet csináltattunk. Engem ez nyugtatott meg.
2019. márc. 20. 15:26
 14/43 anonim ***** válasza:
95%
Engem anyu 42 évesen szült. Csodálatos édesanyja attól hogy nem fiatal. Én 20 évesen szültem, de lehet anyu jobban mozog mint én 😂 Annyi volt a különbség, hogy a kora miatt sokkal sűrűbben kellett vizsgálatokra menni. Császárral születtem de nem hiszem hogy a kora miatt, mivel enis császárral szültem.
2019. márc. 20. 16:20
 15/43 anonim ***** válasza:
96%
Szia! 42 vagyok, most fél éves a harmadik kisfiam. Nem szedtem semmit teherbe esés előtt, tervezett baba és az első próbálkozós hónapban sikerült. A három terhességem közül a második (34 évesen) volt a legnehezebb, ezt jól viseltem, pedig nyáron voltam a harmadik trimeszterben. Egyetlen gond a terhességi cukor volt, de diétával karban tartható volt. Most is úgy érzem, hogy ajándék volt ez a terhesség és ajándék ez a késői gyerek is. Igen, lehet, hogy fiatalon beteg leszek, meghalok, nem dajkálom az unokámat DE lehet, hogy nem így lesz. Minden rémtörténetre jut egy sikersztori is, csak beállítottság kérdése, hogy melyikre figyel és melyikre készül az ember. Nálunk két nagyszülő is nyolcvan körüli. A legnagyobb segítségeim.
2019. márc. 20. 18:21
 16/43 anonim ***** válasza:
5%
Már vártam a "50 éves vagyok, de 30-nak nézek ki" dumát...
2019. márc. 21. 05:44
 17/43 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk annyiban más a helyzet, hogy nekem 2 gyerek volt már mikor megismerkedtuünk, és a párom 8 évvel fiatalabb.

39 évesen szültem, van egy 20 egy 13 és egy 2 éves gyerekem.

Senkit nem kérdeztem meg mit szól hozzá. Senkire sem tartozik.

2019. márc. 21. 08:14
 18/43 anonim ***** válasza:
96%

65%-os te valami rémesen frusztrált vagy...Rossz már neked.

Kérdező, engem édesanyám 40 évesen szült, 2. gyerek voltam. 30 múltam jól vagyok soha nem voltam beteges, és ő is él még hála az égnek él és virul, nem szorul gondozásra.

Ismerősöm 38 és 40 évesen szülte a gyerekeit, neki sem voltak egészségügyi gondjai, nem kellett sokat várni a gyerekekre.

2019. márc. 21. 08:32
 19/43 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
2019. márc. 21. 10:16
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 vagyok, a férjem is és erősen gondolkodom még lastminute a 4. babán...
2019. márc. 23. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!