Missed ab után életmód váltás?
Ha ilyen könnyen megfongant ez a baba, akkor szerintem nincs szükséged méhpempőre, teákra meg hasonló táplálék kiegészítőkre.
Ha van valami betegsége (PCOS, IR), akkor azt kezeltesd, ha nincs akkor szimplán éljetek egészségesebben: gyümölcsök, zöldségek, sok mozgás és kiegyensúlyozott lelki háttér.
Ne ostorozd magad az eddigi életmódod miatt. Sajnos azok a babák, akik elmennek sosem mondják meg, mi volt a baj. Nekem 8 hetes ment el tavaly április végén.
Viszont ha váltasz, ha jobban rákészülsz a következőre, az csak jó lehet. Én elkezdtem babaváró vitamint szedni, miután a missed ab után helyre állt a hcg szintem. Folyamatosan igyekeztem a lelkemet tréningelni arra, hogy igenis én is lehetek még anya. Bevezettem a napi mozgást az életembe. Aztán láss csodát a második próbálkozós hónapban (öttel a missed után) összejött a pocaklakó, és úgy néz ki minden rendben velünk.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!